Fotografija koja je rasplakala svijet: Ovo je za sina kojeg nikada nisi upoznao - Volim Podgoricu

Fotografija koja je rasplakala svijet: Ovo je za sina kojeg nikada nisi upoznao

Siera Šari je bila trudna osam mjeseci i jedva čekala porođaj kada je njen dečko Lejn Smit tragično nastradao. Jedan fotograf odlučio je da joj pomogne da njihovom djketetu ostane divna uspomena na oca.

“Dan kada je poginuo mi je bio najgori u životu. Izgubila sam najboljeg prijatelja i oca svog djeteta. Htjela sam sliku porodice koja bi mogla sinu da pokaže da to što Lejn nije sa nama ne znači da ne pazi na nas”, rekla je Sijera. Zamolila je fotografa Kajlija Renea da preko Fotošopa ubaci Lejna u fotografiju nje i sina.

On kaže da je u početku bio nesiguran u svoju sposobnost da to dovoljno kvalitetno odradi ali se odlučio da pokuša.

“Čim sam vidjela sliku počela sam da plačem. Nikada nisam mislila da ću nas vidjeti zajedno. Lejn i ja smo jedva čekali dijete i kada sam bila u osmom mjesecu otišli smo da posmatramo trku čamaca i navijamo za Lejnove rođake. Bilo mi je prevruće i krenula sam kući ne znajući da sam ga tada poslednji put vidjela.

U dva ujutru su mi javili da se desila nesreća i da Lejna vode u bolnicu. Probudila sam majku a nisam ni pomislila da bi bilo nešto životno ozbiljno u pitanju. Tek su nam u bolnici prišli i izdvojili nas u sobicu u kojoj su rekli da za njega više nema nade. Zahvaljujući Kajli ja sada imam fotografiju svoje porodice i želim da je Tao tako pamti”, napisala je Siera na Fejsbuku i zahvalila se na podršci koja joj stiže iz cijelog svijeta.

Fotografija je podijeljena skoro 30.000 puta i ima preko 200.000 lajkova.

(24sata)

1 komentar

  1. Remarkably! It is as if you read my mind! A person appear to know therefore considerably relating to this, just like you authored the book inside it or something. I feel that you can do with a few images to drive the content residence a bit, on top of that, this really is great weblog. The outstanding study. I will definitely review again.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com