KONAČNO SE SKUĆIO Andrija iskeširao 200.000 za stan na Banovom brdu - Volim Podgoricu

KONAČNO SE SKUĆIO Andrija iskeširao 200.000 za stan na Banovom brdu

Glumac Andrija Milošević nedavno je na Banovom brdu kupio stan od 120 kvadratnih metara, a za taj luksuz izdvojio je 200.000 eura.

Kako Kurir saznaje, glumac je nekretninu koja se nalazi u blizini Hipodroma mjerkao mjesecima, sve dok nije donio konačnu odluku da je pazari.

Poznati Crnogorac urediće će novi dom po svom ukusu, pa je već angažovao majstore kako bi se što prije uselio.

“Andriji se smučio podstanarski život koji je vodio godinama. Živio je za dan kad će imati svoj krov nad glavom u Beogradu. Nije baš planirao da da toliki novac za stan, ali ovaj mu se toliko dopao da nije mogao da mu odoli. Iako mu je najbitnije bilo da ima svoju garažu i terasu, najviše mu se svidio džakuzi u kupatilu, bez obzira na to što nije od onih ljudi koji žele luksuz po svaku cijenu. Ipak, prije nego što je kaparisao stan, često ga je obilazio sa svojim prijateljima i savjetovao se s njima kako bi bio siguran da neće omašiti u izboru”, priča izvor blizak Miloševiću.

S obzirom na to da je u ozbiljnoj vezi sa svojom koleginicom Sandrom Tomić, on će s njom započeti zajednički život u novom stanu.

“Oni zasad žele da žive zajedno, ali još ne planiraju proširenje porodice zbog njegove karijere. Andrija je preokupiran predstavom Zlatni lančić od bižuterije”, kaže izvor.

(Kurur.rs)

1 komentar

  1. I wish to express my passion for your kind-heartedness for individuals that should have help with this important area. Your real commitment to getting the solution up and down had become remarkably powerful and has specifically empowered individuals much like me to achieve their targets. This invaluable hints and tips signifies a lot a person like me and substantially more to my colleagues. Warm regards; from each one of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com