Odbijen zahtjev Lekića i Danilovića da formiraju poslanički klub - Volim Podgoricu

Odbijen zahtjev Lekića i Danilovića da formiraju poslanički klub

Kolegijum predsjednika parlamenta odbio je zahtjev lidera i funkcionera Demosa, Miodraga Lekića i Gorana Danilovića i poslanika Zorana Miljanića i Radovana Asanovića o formiranju posebnog poslaničkog kluba.

Na sjednici Kolegijuma, koja je održana u ponedjeljak, saopšteno je da bi postojala mogućnost formiranja kluba samo ako bi se Lekić, Danilović i Miljanić učlanili u Asanovićevu Demokratsku stranku jedinstva.

Kako prenose podgorički mediji, oni će svoja poslanička prava moći isključivo da ostvaruju u već postojećem klubu nezavisnih poslanika, gdje će se pridružiti nezavisnim poslanicima Dritanu Abazoviću, Mladenu Bojaniću, Velizaru Kaluđeroviću, Nevenu Gošoviću, Obradu Gojkoviću i Novici Staniću.

Odluka da se ne dozvoli formiranje novog kluba donijeta je uz saglasnost svih predstavnika parlamentarnih subjekata. Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić kazao je da se podnosioci zahtjeva nisu legitimisali da li svi pripadaju DSJ.

On je rekao da neće iskoristiti mogućnost koju mu daje poslovnik, a to je da sam odluči o prihvatanju zahtjeva za formiranje kluba, jer ne želi da bude protiv stave većine.

(rtcg/foto anadolija)

1 komentar

  1. Thanks for your recommendations on this blog. One thing I want to say is that purchasing electronic products items over the Internet is not something new. The fact is, in the past several years alone, the marketplace for online electronic devices has grown noticeably. Today, you’ll find practically any kind of electronic device and tools on the Internet, ranging from cameras and also camcorders to computer elements and video games consoles.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com