Marej se za vikend ženi, a Nole će mu pokloniti… - Volim Podgoricu

Marej se za vikend ženi, a Nole će mu pokloniti…

1. Nožić za krompir (jaje)

Novak Đoković je počastio Mareja sa 6:0 u finalu Majami opena
Novak Đoković je počastio Mareja sa 6:0 u finalu Majami opena , Foto: profimedia.rs

Da ne bi više skupljao krompire u mečevima sa Novakom, Marej mora imati spreman ovaj kuhinjski gedžet. Eto, u Majamiju u nedjelju je u trećem setu bilo 6:0 za najboljeg igrača svijeta. Nožić za krompir (ili jaje, kako kažu u inostranstvu) mu je stvarno potreban!

2. Donji veš

Marej je jednom prilikom rekao da će se vjenčati u kiltu, kako već nalaže škotska tradicija i da neće u tom trenutku nositi donji veš. Nole bi mu mogao poslati koji par bokserica da mu ne duva promaja odozdo, ali i da ga sačuva od prehlade.

3. Bonton za Kim

Kim SirsKim Sirs, Foto: Profimedia.rs

Endijeva buduća supruga Kim Sirs ima pogana usta, kako je izjavio njen otac, i zato bi Đoković mogao da mu pošalje bonton. Kim je psovala tokom Endijevog meča na Australijen openu, potom se šalila na svoj račun i sigurno se ne bi naljutila ako bi dobila priručnik za lijepo ponašanje. Ona i sama zna koliko puta je samo Đoković vikao i psovao na terenu, kad mu pukne film.   

4. Pudlu po imenu Edison

Novakovi kučići Tesla i Pjer su definitivno jedni od najpoznatijih na svijetu, a da Marej ne bi zaostajao za svojim dobrim ortakom, vrijeme mu je da porodicu proširi sa pudlom pod imenom Edison. To bi Đokovići od šale mogli da mu nabave.

5. Karte za vječiti derbi

Da bi jedan mladi čovjek sa britanskog ostrva, kolijevke fudbala, shvatio suštinu ovog sporta, mora da dođe u Beograd, na stadion Crvene zvezde i Partizana. Đoković bi mogao da mu pokloni karte za vječiti derbi.

(24 sata)

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com