Home / PG INFO / Dežurni Domovi zdravlja za praznike

Dežurni Domovi zdravlja za praznike

Za vrijeme vaskršnjih praznika, sjutra i u ponedjeljak, kao za tokom vikenda, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima Doma zdravlja Podgorica, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Nova Varoš i Konik, svih dana praznika od sedam do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova Varoš non stop, 24 sata dnevno “, saopšteno je iz Doma zdravlja Podgorica.

Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od sedam do 15 sati.

“Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od sedam do 21 sat, a jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom vaskšnjih praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Konik, u vremenu od sedam do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati”, navode iz Doma zdravlja Podgorica.

 

(foto dzpg.me)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com