Nikšićanin Zoran Nikolić sletio kolima u more: Mislio da ga jure zbog pljačke! - Volim Podgoricu

Nikšićanin Zoran Nikolić sletio kolima u more: Mislio da ga jure zbog pljačke!

Bježeći od policije, Nikšićanin Zoran Nikolić (27) sletio je vozilom koje je bilo puno ukradene robe u more.

Neobična potjera dogodila se u noći između nedjelja i ponedjeljka, nakon što je Nikolić kako vjeruje policija, opljačkao prodavnicu u kotorskom  naselju Markov vrt. Saobraćajna policijska patrola pokušala je da ga zaustavi oko ponoći, a se on dao u bijeg, misleći da mu je postavljena zasjeda zbog pljačke prodavnice. Tada je uslijedila  potjera uskom saobraćajnicom uz zaliv, pišu Vjesti.

Nikolić  na oštroj krivini u naselju Muo izgubio kontrolu nad vozilom,  probio zaštitnu ogradu i vozilom sletio u more. Policijaci su najprije, pomogli Nokoliću i njegovoj djevojci L. A. da izađu iz automobila, pa tek onda mu stavili lisice na ruke, saznaju Vijesti.

Policajci su ih ubrzo odveli kotorsku stanicu policije,  nakon što ustanovili da je automobil pun tehničke i prehrambene robe  iz prodavnice,   čija su pljačku prethodno prijavili mještani.

Nikolić se  tereti da je izvršio krivično djelo –  teška krađa  u produženom trajanju i određen mu je pritvor od 30 dana.

Vijestima je u kotorskoj policiji rečeno da se Nikoliću  na teret stavljaju i četiri teške krađe koje je na području Kotora, sumnjaju policajci, obavio  od sredine marta do početka aprila.

Pretresom njegove  porodične kuće  u Nikšiću policija je pronašla nekoliko  predmeta, čija je krađa prijavljena  u prethodnih 15-ak dana. Nikolić je sproveden  u Istražni zatvor u Spužu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com