Stijepović obišao Tološe: Putevi su nam prioritet - Volim Podgoricu

Stijepović obišao Tološe: Putevi su nam prioritet

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović sa saradnicima, obišao je danas više lokacija u Mjesnoj zajednici Tološi I na kojima ekipe preduzeća „Putevi“ intenzivno rade na pripremi i asfaltiranju novih putnih dionica, saopštio je PG Biro.

Konkretno, gradske službe koje se zadužene za sanaciju postojećih i izradu novih saobraćajnica na teritoriji Glavnog grada na ovom području su završile radove na dva kraka Partizanske ulice, na kraku Ulice Veliše Popovića, Ulice Knjaza Danila, kao i kraku ulice preko puta groblja u Tološima.

Na ovaj način, putna infrastruktura na prostoru Mjesne zajednice Tološi je značajno proširena i unaprijeđena, s ciljem da u potpunosti bude prilagođena potrebama građana tog područja.

Gradonačelnik je tom prilikom istakao da je poboljšanje putne i ukupne infrastrukture prioritet u radu gradske uprave i konstatovao da će gradska uprava sve svoje kapacitete usmjeriti na rješavanje problema, prije svega onih infrastrukturnih, koji opterećuju svakodnevni život građana.

On je obećao da će i u narednom periodu uprava Glavnog grada nastaviti sa realizacijom ovakvih i sličnih projekata u svakom dijelu Podgorice, kako bi se naš glavni grad podjednako i  uravnoteženo razvijao u interesu svih građana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com