Brinite se da je vaš stomak previše opušten? Pogledajte Britni… - Volim Podgoricu

Brinite se da je vaš stomak previše opušten? Pogledajte Britni…

Devedestih godina Britni Spirs bila je najpopularnija pjevačica na svijetu. Za djevojku iz susjedstva, kakav je imidž imala tada, uslijedilo je nikoliko teških godina. Sada se ponovo bori za svoje mjesto na javnoj ceni , ali izgleda da baš i nije spremna na to.

Kada se pojavila na sceni imala je savršene trbušnjake i dugu plavu kosu nerijetko upletenu u kikice. Od tada prošlo je mnogo vremena, a Brtini više nije slatka djevojka sa početka karijere.

Mnogo skandala je iza nje. Osim što se ljubila sa starijom koleginicom Madonom na dodjeli MTV nagrada, Britni je često fotografisana pijana, mediji su burno ispratili njen razvod, a pamti se još uvijek da je sebi obrijala glavu.

Mnogi su mislili da je karijera Britni Sprirs zauvijek izgubljena i da nikada neće postati zvijezda kakva je mogla da bude, ali pjevačica ne odustaje. Njen posljednji muzički poduhvat je duet sa popularnom reperkom Igi Azaleom koji bi svjetlost dana trebalo da ugleda početkom maja.

Dvije pjevačice snimile su spot za pjesmu “Pretty Girls”, a ove fotografije nastale su upravo tokom nastanka ovog videa.

Na njima se vidi da Britni baš i nije u najboljoj formi, bar što se tiče njenih trbušnjaka. Osim što Britni očigledno ima poneki kilogram viška, njena koža izgelda oopušteno, pa bi možda bolje bilo da izbjegava majice koje otkrivaju stomak.

Iako je Brtini majka dva dječaka, ovakva linija nije nešto što bi smjela sebi da dozvoli ako želi da se vrati na scenu u velikom stilu.

(Blic Žena, foto: Profimedia)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com