Detalji pokušaja pljačke Pošte u Meljinama: Bacila je novac na ormar i dobila udarac u glavu! - Volim Podgoricu

Detalji pokušaja pljačke Pošte u Meljinama: Bacila je novac na ormar i dobila udarac u glavu!

Maskriani razbojnik koji je sa pištoljem pokušao da opljačka Poštu u ;eljinama otišao je praznih šaka, zahvaljujući hrabroj radnici Milanki Stijović, koja, međutim, ne priznaje da je napravila “junačko” djelo!

Milanka je danas izrazila svoje negodovanje načinom na koji je ova informacija plasirana u pojedinim medijima. Ona je u FB Grupi prezadovoljnih građana Herceg Novog napisala:

“Ja stvarno ne znam odakle pojedinim novinarima informacije, veći dio teksta je izmišljen…..nikome nisam davala izjavu ne očekujem niotkoga da mi aplaudira. Uradila sam to jer bih prije umrla nego da mi neko kaže da sam ukrala ja te pare. A nisam naučila ići pognute glave niti ću”, napisala je Milanka. Ona je ispričala i kako se sve odigralo. Iako tvrdi da nije uradila ništa specijalno, trebalo je imati ogromnu hrabrost i odbiti zahtjev maskiranog razbojnika koji drži pištolj.

“Pare su mi bile u rukama taman vezala vreću da je otpremim u banku kad je on uletio a sreća pa sam pričala na fiksni sa koleginicom i ona je čula kad sam rekla “Kuku Ljiljo!” kad se okrenuo s pištoljem.Noge su mi se otkinule i tek kad je slomio ogromno staklo ispred mene okrenula sam se i bacila vrećicu sa parama iza sebe na vrh ormara koji je visok 2,5 metra. E poslije toga me udario i, bagam vidjeh zvijezdu Danicu, i samo da znate, nije bila baš fina…”, našalila se Milanka. 

Milanka Stijović (Foto facebook)

Ovo nije prvi put da zaposleni u Pošti Crne Gore, koja je često na meti razbojnika, uglavnom žene, herojskim ponašanjem odbrane novac. Slično se dogodilo nedavno u Pošti u Moskovskoj ulici u Podgorici, kada je zaposlena, iako na nišanu pištolja maskiranih razbojnika, odgurnula novac i tako spriječila da ga razbojnik odnese. 

Na pitanje, da li će dobiti nagradu od Pošte, njene koleginice su u šali rekle: Dobro je ako nam ne odbiju štetu od plate. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com