Komnenić: Medojević mi je nudio snimak svadbe Safeta Kalića, ali nijesam htio da ga uzmem - Volim Podgoricu

Komnenić: Medojević mi je nudio snimak svadbe Safeta Kalića, ali nijesam htio da ga uzmem

Novinar Petar Komnenić demanotvao je da mu je lider Pokreta za Promjene Nebojša Medojević  dao sporni snimak svadbe Safeta Kalića, zbog kojeg su pokrenuta tri sudska postupka u Crnoj Gori, 

Medojević je to ustvrdio juče na svom Tviter nalogu, kao i da je lično posjedovao i prvi objavio u Skupštini Crne Gore snimak sa svadbe Safeta Kalića.

U izjavi za Pobjedu, Komnenić Medojevićeve tvrdnje naziva podmetačinom.

List podsjeća da je Kalić sa lažnim pasošem uhapšen 20. oktobra prošle godine u Beču, saradnjom crnogorske i austrijske policije. Podgorički Interpol za njim je raspisao potjernicu još 2011. godine zbog optužbe za pranje više miliona eura stečenih prodajom heroina u Njemačkoj. Lider PzP je otišao i korak dalje, navodeći da je prije te afere taj snimak objavljivao u Skupštini Crne Gore.

– Tri mjeseca prije objavljivanja prvih novinskih tekstova o snimku svadbe Kalića, ja sam prikazivao snimak na Odboru za bezbjednost – napisao je Medojević.

Novinar Petar Komnenić odbacio je tvrdnje lidera PzP-a i nazvao ih “podmetačinom”, objašnjavajući da nije želio da integralno objavi video zapis koji mu je Medojević nudio, jer se radilo o “kadrovima već gotovog, tendenciozno opremljenog filma koji je sadržao i problematične navode i interpretacije”.

– Izjava Nebojše Medojevića apsolutno ne odgovara istini. Tačno je jedino da me poslanik Medojević prije neku godinu pozvao na sastanak i ponudio mi već gotov film koji sadrži djelove video zapisa sa svadbe Safeta Kalića. Iako su mi ti video fragmenti bili vrlo interesantni, jer dokumentuju kontakte ljudi iz podzemlja sa visokim službenicima DB-a, odbio sam da ga integralno objavim na TV Vijesti. Razlog je jednostavan. Ti kadrovi bili su dio već gotovog, tendenciozno opremljenog filma koji je sadržao i problematične navode i interpretacije. Medojević je insistirao da se snimak objavi integralno, iako nije želio da sa mnom podijeli iz koje je “kuhinje” film izašao – ističeKomnenić u izjavi dostavljenoj Pobjedi.

On dodaje kako je bio zainteresovan samo za kadrove koji se ne mogu falsifikovati, pa je zato zahvalio Medojeviću i sugerisao mu da film “može podijeliti na konferenciji za novinare kojoj bi i sam rado prisustvovao.

– Taj materijal je kasnije NN osoba postavila na Jutjub kanal. Zato mi nije jasno kako sam sebi mogao praviti PR na snimku sa čijom izradom nemam nikakve veze. Taj snimak nema veze ni sa tužbom i procesom koji je Kalić vodio proti mene i nedjeljnika Monitor, u kome sam godinama ranije objavio tekstove o Kalićevoj poslovnoj imperiji. Dakle, Medojević ne govori istinu. Za čiji račun to radi i za čije potrebe ovu priču vadi iz naftalina, nije na meni da objašnjavam – zaključuje Komnenić.

(Izvor: Pobjeda)

1 komentar

  1. Very well-done blog. I especially appreciate content that has to do with beauty and fitness, so it’s important to me to see what you have here. Keep it up! facial exercises

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com