RASPLET: Dječak izmislio otmicu, vezao se pertlama i legao na put za Beograd! - Volim Podgoricu

RASPLET: Dječak izmislio otmicu, vezao se pertlama i legao na put za Beograd!

Tinejdžer K. J. (15), koji je vezan pertlama u srijedu u ponoć pronađen da leži na magistralnom putu za Beograd u Divcima, po svemu sudeći je izmislio sopstvenu otmicu, inspirisan kriminalističkim filmovima koje je gledao!

Dejčaka je pronaša mještanin Miro Plavšić i praktično mu spasao život pošto je njegovo tijelo na desnoj kolovoznoj traci prethodno obišlo nekoliko automobila.

Plavšić je pomislio da je dječaka udario u automobil, ali kada mu je prišao vidio je da su mu ruke na grudima vezane pertlom a usta pantljikom od kapuljače.

– Vraćao sam se iz Beograda i u Divcima dva automobila koja su bila ispred mene su zaobišla nešto na putu. Usporio sam, vratio se u rikverc, izašao napolje i vidio dječaka. Pomislio sam da ga je udarilo neko vozilo, jer je ležao na desnoj kolovoznoj traci. Prišao sam i vidio dijete vezano, sa pantljikom kapuljače preko usana i s rukama vezanim na grudima pertlom patike koja je bila pored njega. Bio je svestan, ali se tresao i nije progovorio ni riječ – priča Plavšić, koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

– Tinejdžer je ispričao da se samo sjeća “crnog automobila” i  “trojice muškaraca pod maskama”, ali se to ne poklapa sa izjavama očevidaca koji su ga vidjeli da pješke ide putem iz Koceljeve prema Valjevu. Uz to, način na koji se bio vezan, sopstvenim pertlama i pantljikom, pokazuje da je sam sebe vezao. Po svemu sudeći, izmislio je sopstvenu otmicu na osnovu kriminalističkih filmova koje je gledao – kažu izvori iz istrage.

Nestanak K. J. prijavljen je u ponedjeljak, kada se na velikom odmoru u školi u selu Belotić, koju pohađa, uputio u nepoznatom pravcu. Dječak je iz sela Debrc, ali mu je majka umrla, ne zna se ko mu je otac, pa je smješten u hraniteljsku porodicu prije pet godina. Do sada, međutim, nije bježao niti pravio druge probleme.

(Izvor: Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com