Tibetanski metod podmlađivanja cijelog organizma - Volim Podgoricu

Tibetanski metod podmlađivanja cijelog organizma

Tibetanci stotinama godina praktikuju jednu jedinu aktivnost za podmlađivanje, kako kože, tako i čitavog organizma – vježbu po imenu 5 Tibetanaca!

Za nekoliko minuta koliko je potrebno da se vježba izvede, aktivira se 7 ključnih čakri, koje stimulišu žlijezde endokrinog sistema, koji je od vitalnog značaja za funkcionisanje organizma i brzinu starenja.

Osim toga, vježba 5 Tibetanaca stimuliše i detoksikaciju, pa se mogu javiti neprijatni simptomi, a da biste to spriječili, savjetuje se da počnete lagano, a da polako, iz dana u dan, povećavate broj ponavljanja. Ako vam je naporno, uradite samo po jedno ponavljanje od svake vježbe, a već za nekoliko dana bićete fizički mnogo spremniji.

Maksimalan broj ponavljanja svake vježbe je 21, zato nemojte pretjerivati, kako ne bi došlo do neželjenih posljedica. Takođe, preporučuje se da praktikujete vježbu 6 dana nedeljno, a rezultati će biti mnogo bolji ukoliko konzumiranje šećera i masnoća smanjite na minimum.

Ovu vježbu najbolje je raditi ujutro, prije doručka i oko 30 minuta nakon buđenja,a prve rezultate vidjećete već posle nekoliko dana!

Probajte, vrijedi!


 

(Stil)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com