SERIJSKA MLADA: Vjenčala se pet puta za godinu dana - Volim Podgoricu

SERIJSKA MLADA: Vjenčala se pet puta za godinu dana

Njujorčanka Lijana Barientos bila je u braku sa čak osam muškaraca. Tokom samo jedne godine udala se čak pet puta, ali kada je prevara otkrivena, završila je na sudu.

Ipak razlog za njenu bigamiju nije ono što biste možda očekivali, već na određen način u pitanju je biznis.

Lijana koja iza sebe ima deset brakova, istovremeno bila je udata za osam lažnih mladoženja porijeklom iz Egipta, Turske, Gruzije, Pakistana i Malija. Razlog su “papiri”. Odnosno, ova žena koja posjeduje državljanstvo SAD pristala je da sklopi više brakova ne bi li svojim “mladoženjama” na taj način omogućila da dobiju legalne papire za boravak u zemlji, a na kraju i državljanstvo.

Samo 2002. godine. pet puta je bila pred matičarem, a njeni brakovi završavali bi se onog trenutka kad bi njen “muž” dobio papire ili kada bi ga službe odbile.

Za ulazak u brak, Lijana je uzimla novac od “mladoženja”, a kada su imigracione vlasti otkrile njenu prevaru, cijela priča završila je na sudu. Pred sudijom se izjasnila da nije kriva i da je podnosila lažni zahtjev za vjenčanje i vjenčani list.

U krivičnoj prijavi se navodi da je ona uhapšena tokom ispitivanje njenog najnovijeg lažnog braka koji je sklopila tokom 2010. godine.

(Blic Žena)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com