Takmičar “X faktora” pobjesnio na Joksimovića: Ne mogu da ga podnesem - Volim Podgoricu

Takmičar “X faktora” pobjesnio na Joksimovića: Ne mogu da ga podnesem

U prošloj epizodi “X faktora” videli smo mnogo zgodnih kandidatkinja kao i kandidate koji su bili toliko dobri da je žiri mogao da reaguje jedino sa DA.

Ono što će obilježiti, a možda i šokirati sve u emisiji je trenutak kada će član žirija Željko Joksimović iznervirati jednog od takmičara koji će kroz zube procijediti “Ne mogu da ga podnesem očima“.

Sjutra u 21 sat očekuju nas novi, sjajni učesnici koji će nas oduševiti svojim glasovima ali i iznenaditi svojim neobičnim životnim pričama.

Tako ćemo čuti sipmatičnog Nemanju iz Apatina koji je doživio mnoge osude u svom okruženju i to samo zbog stajlinga – od toga da je narkoman, te da se opija i spava po parkovima.

Nemanja se hrabro izborio za predrasudama, a zašto se posvetio izvornoj muzici i kako je žiri reagovao na njegovu interpretaciju, saznaćemo sjutra.

Snažan utisak ostaviće i Banjalučanka Milica koja se nada da će njena interpretacija i pojavljivanje na televiziji izazvati bar neku emociju u čovjeku koji bi trebalo da bude glavni oslonac u životu, a zapravo to nije. Riječ je o njenom ocu.

Među takmičarima se našlo mnoštvo školovanih muzičara, a da li su u prednosti u odnosu na samouke ili Bogom dane pjevače, saznaćemo upravo u ovoj epizodi.

Neki će se boriti sa tremom, a neki će samouvjero stupiti na scenu pa čak iako im nedostaje dar s kojim bi mogli da nastave dalje u ovom serijalu.

Simpatični žiri je do sada sjajno funkcionisao, a da li će tako biti u nastavku takmičenja, saznaćemo sjutra.

(Blic)

2 komentara

  1. One of the moreimpressive blogs I’ve seen. Thanks so much for keeping the internet classy for a change. You’ve got class. I mean it. Please keep it up because without thenet is definitely lacking in intelligence.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com