Home / NOVOSTI / Dejli Mejl: Provod na Petrovaradinu bolji nego na najpoznatijim svjetskim festivalima

Dejli Mejl: Provod na Petrovaradinu bolji nego na najpoznatijim svjetskim festivalima

Da su Srbi majstori za provod, festivale, organizaciju i muziku govori i britanski Dejli Mejl, u tekstu koji tvrdi da Egzit festival nudi najbolji provod po najpristupačnijim cijenama, kada se uzmu u obzir ulaznice, smještaj, hrana i piće.

Britanski Dejli Mejl je u analizi cijena na svjetskim muzičkim festivalima, srpski festival Egzit ocIJenio kao najisplativiji. Na listi koju je sastavio nalaze se i festival Koačela u Kaliforniji, Tumoroulend u Belgili i Glastonberi u Engleskoj.

Kao prvi pominje se Koačela koji se održava u Kaliforniji, za koji posjetioci moraju da izdvoje oko 260 evra za ulaz, hranu i piće. Svjetski top modeli posjećuju upravo ovaj festival, ali stručnjaci napominju da se na Egzitu za oko 125 evra po danu stranac može provesti mnogo bolje.

Dok je na Koačeli pivo oko 8 evra, a obrok 14, na Egzitu je hrana oko 4 evra, a pivo 2,5, navodi Dejli mejl.

– Kao centar britanske kulture Glastonberi ostaje najznačajniji muzički događaj. Ipak, priuštiti kartu za njega bude uvijek jako teško, jer je skup. Britanci koji žele da dobiju najbolju vrijednost festivala za ono što on pruža treba da se ugledaju na Srbiju, gdje se organizuje Egzit, najpristupačniji festival, gdje za mnogo manje novca možete uživati u super klopi, piću, ali i dobroj muzici kao što je Prodiži.

Ispada da je mnogo bolje putovati po Evropi i ići na festivale, nego ostati u rodnoj zemlji – kaže Simon Filips, ispred kompanije No.1 Currency, koja je sprovela ovu analizu za Dejli mejl.

(Izvor: blic) 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com