Kineski zavodnik: Bio u ozbiljnoj vezi sa čak 17 djevojaka, istovremeno - Volim Podgoricu

Kineski zavodnik: Bio u ozbiljnoj vezi sa čak 17 djevojaka, istovremeno

Tajni život ovog Romea iz Kine vjerovatno nikada ne bi bio otkriven da nije doživio saobraćajnu nesreću i završio u bolnici

Zamislite da se povrijedite i završite u bolnici, a tamo vam u posjetu dođe svih 17 djevojaka sa kojima ste trenutno u vezi. Naravno, nijedna ne zna za ove ostale. Kako biste reagovali? Ili da preciznije postavimo pitanje, kako bi one reagovale?

Tajni život ovog Romea iz Kine vjerovatno nikada ne bi bio otkriven da nije doživeo saobraćajnu nesreću i završio u bolnici.

Naime, nakon što je završio u bolnici, ljekari su kontaktirali sa svim njegovim bližnjim kako bi ih obavijestili o nesreći. Tada su mu u posetu “svratile” sve njegove djevojke, kojih je čak 17!

Kineski “Donžuan” je sa njima izlazio istovremeno, a sve djevojke su između 20 i 40 godina. Jedna je s njim čak planirala vjenčanje, dok je sa drugom imao dijete.

– Bila sam zabrinuta kada sam čula šta mu se desilo, ali kada sam vidjela koliko je djevojaka u njegovoj sobi, prestala sam da plačem – rekla je Kia Li, djevojka sa kojom je bio u vezi 18 mjeseci.

Motiv za višestruku obmanu je najvjerovatnije bio novac. Naime, nakon razvoda je od bivše supruge dobio 37.000 evra, a od svojih brojnih djevojaka je svakodnevno tražio određene sume novca.

Protiv ovog dečka će biti podginuta optužnica za kazneno djelo prevare.

(Telegraf.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com