Nakon 10 godina ćutanja Rozga otkrila od čega boluje - Volim Podgoricu

Nakon 10 godina ćutanja Rozga otkrila od čega boluje

Od kada se prije 18 godina pojavila na javnoj sceni, Jelena Rozga mamila je uzdahe gdje god da je otišla. Za sebe kaže da je prava lavica, ali priznaje da joj najveće probleme u živtu nije priredio nijedan muškarac, već tihi neprijatelj – hipertireoza, poremećaj štitne žlijezde.

Jelena je prije devet godina shvatila da se sa njenim tijelom nešto ozbiljno dešava, i da ima zdravstvenih problema. Jedan ljekarski pregled potvrdio je sve njene sumnje, kada joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlijezde.

Ova bolest izaziva probleme sa kilogramima i kožom, a Jelena je do sada uspješno sakrivala. Ipak, odlučila je da progovori, i da ispriča kako je tekla njena borba sa poremećajem štitne žlijezde.

– Pred kraj 2006. godine osjetila sam promjene na svom tijelu. Pretjerano umaranje, gubitak težine ui veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život mijenja, kada sam otišla iz grupe “Magazin” i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promjene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza – ispričala je Rozga za magazin “Hello!” i otkrila da joj svako jutro počinje hormonskom terapijom.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com