Nišlija prerezao ocu vrat na Vaskrs - Volim Podgoricu

Nišlija prerezao ocu vrat na Vaskrs

Nišlija V. N. (29) uhapšen je jer je u nedjelju uveče, na Vaskrs, u porodičnoj kući u naselju Durlan zario nož u vrat svom ocu V. N. (53).

Do žučne porodične svađe je došlo nakon što je otac optužio sina da mu je ukrao ljekove. Tokom svađe V. N. je potegao nož i zamalo zaklao oca, a nakon toga je pobjegao. Otac je prevezen u bolnicu gdje je i operisan, ali zbog težine povreda još nije saslušan.

V. N. tvrdi da nije imao namjeru da ubije oca niti da ga teže povrijedi, već da je u pitanju nesrećan slučaj. On kaže da se posvađao sa ocem jer ga je optužio da mu je uzeo ljekove. V. N. dodaje da ga je to iznerviralo jer ga je otac te večeri grubo vrijeđao, piše “Informer”.

– Otac ga je, navodno, i ranije omalovažavao jer je V. N. bio narkoman. Te večeri, tokom svađe, sin je izvadio nož na sklapanje iz džepa u namjeri da ga uplaši. Rekao je da je ocu prislonio nož na vrat, ali se ovaj trgnuo i nabo se na oštricu. Kada je shvatio šta je uradio, sin se uplašio i pobjegao, kaže izvor blizak istrazi.

Policija je V. N. pronašla nekoliko stotina metara od porodične kuće. On je prvo tvrdio da ne zna gdje je nož, da bi na kraju priznao da ga je sakrio u dvorištu kod komšija. 

3 komentara

  1. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely will i encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you could have hit the nail around the head. Your notion is outstanding; the issue is something which inadequate people are speaking intelligently about. I will be very happy we came across this around my look for some thing in regards to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com