“Mačak u čizmama” u KIC-u - Volim Podgoricu

“Mačak u čizmama” u KIC-u

U KIC-u “Budo Tomović” večeras će biti održana pretpremijera predstave za djecu ,”Mačor u čizmama” u režiji Gorčina Stojanovića, dok će sjutra biti premijera, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam radio u Podgorici i u Gradskom pozorištu. Zahvaljujem ansamblu ove predstave zato što su me stvarno učinili srećnim ne znam koliko nedjelja. Tu mislim i na Mihu Radonjića, on i njegova gitara su, takođe, učesnici u ovoj predstavi”, kazao je Stojanović.

Direktorka “Gradskog pozorišta” Ivana Mrvaljević istakla je da ovom predstavom ,Gradsko pozorište nastavlja da tretira dječju publiku na vrlo značajan način.

Dubravka Drakić, koja u predstavi tumači glavnu ulogu:

“Presrećna sam što igram u predstavi koja je namijenjena djeci i vjerujem da se rijetko ko raduje novoj predstavi kao djeca ovog grada i Crne Gore. Za njih to predstavlja ogromnu radost i mi smo presrećni kada znamo da će djeca kada im se sviđa neka predstava nekoliko puta dolaziti da je gledaju”, rekla je Drakić.

Glavnu mušku ulogu igra Emir Ćatović. Pored Drakićeve i Ćatovića, u predstavi glume Dejan Đonović, Branimir i Sanja Popović, Jelena Simić, Branka Femić, Pavle Ilić, Božidar Zuber i Anđelija Rondović.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com