LOTO DJEVOJKA u ovim godinama usvaja dijete?! - Volim Podgoricu

LOTO DJEVOJKA u ovim godinama usvaja dijete?!

Suzana Mančić prihvatila je ideju svojih kćeri Teodore i Natalije da se brine o mališanu bez roditelja. 

Nekada poznata kao jugoslavenska loto djevojka, definitivno predvodi trendove: nakon “vaginalnog orošavanja”, čime je zaintrigirala cijelu regiju, voditeljka i glumica ovoga puta ozbiljno se bavi idejom da usvoji dijete. Kako piše beogradski Kurir, Suzana Mančić prihvatila je ideju svojih kćeri Teodore i Natalije da se brine o mališanu bez roditeljskog staranja.

Kćeri joj žele u svemu pomagati, a tu je i Suzanin partner Simeon Ocokomos, biznismen iz Grčke, gdje upravo proslavljaju 15-godišnjicu svoje veze.

Neimenovani prijatelj Suzane Mančić za Kurir je ispričao da je ona veliki humanitarac i na taj način odgaja svoju djecu. Navodno često pomaže djeci bez roditelja i uvijek se teško od njih rastaje. Želi uzeti dijete koje će školovati i odgajati kao svoje.

 “Pristalica sam usvajanja i smatram da bi trebalo pojednostaviti tu proceduru, koja je u našoj zemlji vrlo komplikovana”, rekla je Suzana Mančić i dodala da još nije podnijela zahtjev.

U Srbiji je poznat primjer bivšeg košarkaša Vlade Divca koji je prošao zakonske procedure i usvojio djevojčicu Petru s Kosova, ali je to bio dug i težak postupak.

(Foto: cropix)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com