Znate li priču iza ove planetarno poznate fotografije? Ovaj dječak vodi životnu borbu! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Znate li priču iza ove planetarno poznate fotografije? Ovaj dječak vodi životnu borbu! (VIDEO)

Fotografija “uspješnog djeteta” je postala poznata 2007. godine, a 2010. godine je doživjela slavu na globalnom nivou. Danas je sve dobilo sasvim drugačije značenje.

“Uspješno dijete” sa stisnutom pesnicom i zadovoljnim pogledom izazvalo je mnogo pozitivnih komentara širom svijeta kao beba koja je simbol odlučnosti i pojavljuje se uz sintagmu “Yes I can!” (Ja to mogu!). Njegova fotografija postala je poznata širom svijeta. Sem Griner danas ima 8 godina i pokušava da iskoristi svoju slavu kako bi pomogao bolesnom ocu.

Majka je uslikala mališana nekoliko trenutaka prije nego što je on htio da proguta šaku pijeska. Porodica sa Floride je odlučila da upotrebi slavu dječaka kako bi pomogli Semovom ocu kome je potreban bubreg. Cilj im je da za početak prikupe 75.000 dolara za transplataciju.

“I njegova majka je umrla od te bolesti, molimo vas da pomognete da se to ne desi i njemu, da on i njegov sin Sem imaju budućnost”, piše na stranici za prikupljanje donacija.

Semov otac ide četiri puta dnevno na dijalizu, a osmogodišnjak pokušava sada da mu to olakša. Iako majka nije željela da eksponira sina, ipak se odlučila da pokuša da i na ovaj način pomogne svom mužu Džastinu (39).

Pogledajte video: 

(dailymail.co.uk)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com