Duhovita drama “Nobelovci” večeras u KIC-u - Volim Podgoricu

Duhovita drama “Nobelovci” večeras u KIC-u

Predstava „Nobelovci“, nastala u koprodukciji Nikšićkog pozorišta i JU „Zahumlje“, biće izvedena večeras, u Velikoj sali Kulturno – informativnog centra „Budo Tomović“, u 20 sati.

Režiju potpisuje Goran Bulajić, autor teksta je Obrad Nenezić, a igraju: Jovan Krivokapić, Ana Vučković, Emir Ćatović, Gordana Mićunović i Petar Novaković.

„Nobelovci su istinski pozorišni izazov, priča koja se ekplicitno, u postmodernističkom smislu, bavi ovdašnjim savremenim životom i ironiziranjem tradicionalnih vrijedno­sti. Bez psihologiziranja pisac nam je ponudio stanja, proces urušavanja elementa­rnih individualnih vrijednosti. Ovu ‘duhovitu dramu’ smo oblikovali stabilnim kolektivnim odnosom, sa sviješću da se najteža dijagnoza u teatru uspostavlja kroz humor i ‘preigravanje’ kao kontrapunkt. Artikulisana energija izuzetno mladog glumačkog ansambla i ukupna likovnost redukovane scene omogućila nam je veliko zadovoljstvo igre i iskrenu potrebu da sa publikom podijelimo radost pozorišnog traganja“, riječi su reditelja Gorana Bulajića.

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na biletarnici KIC-a, po cijeni od pet eura.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com