UŽAS: Beograđanka (31)zgubila pare u kockarnici, pa silovana u centru grada! - Volim Podgoricu

UŽAS: Beograđanka (31)zgubila pare u kockarnici, pa silovana u centru grada!

Tanja M. (31) iz Beograda prijavila je policiji da ju je silovao muškarac koji se ponudio da je preveze kući nakon što je u jednoj poznatoj kockarnici u centru Beograda izgubila više stotina evra na kocki, piše alo.rs.

– Ona je navela da je 3. aprila zajedno sa suprugom otišla u kazino da se provedu i kockaju. Nakon izvjesnog vremena, kada su izgubili sav novac, riješili su da se vrate kući. Ipak, Tanja nije mogla da se suzdrži i prihvati gubitak, pa je čekala da joj muž zaspi kako bi opet otišla da okuša svoju sreću u ovoj kockarnici u centru Beograda – objašnjava za „Alo!“ izvor blizak istrazi.

Tanja je, priča naš sagovornik, rekla da je, još dok je sa suprugom bila u kazinu, primijetila da je stalno gleda jedan muškarac, a to je bio slučaj i kada se vratila u kockarnicu.

Ipak, tvrdila je da se u kockarnicu nije vratila zbog tog muškarca, već da se kocka.

– Ona je ponijela 600 evra i mislila je da će uspjeti da povrati gubitak koji je zajedno sa suprugom napravila. Ipak, nije bilo tako, pa je ubrzo ostala i bez tih para. Kada je krenula kući, prišao joj je muškarac koji je sve vrijeme posmatrao i predstavio se kao Ratomir. Ponudio joj je prevoz kući, što je ona prihvatila. Međutim, umjesto kući, on ju je u automobilu primoravao da ga oralno zadovolji, a zatim je i prisilio na seksualni odnos – rekao je on.

Kako „Alo!“ saznaje, policija je identifikovala napasnika, koji im je odranije poznat po raznim krivičnim djelima.

(Foto: ilustracija)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com