VIDEO: Dečko je uhvatio u krevetu sa drugim muškarcem, ali to nije ono što je šokantno - Volim Podgoricu

VIDEO: Dečko je uhvatio u krevetu sa drugim muškarcem, ali to nije ono što je šokantno

Jedan čovjek bio je siguran da ga djevojka vara, pa je da bi potvrdio svoje sumnje odlučio da upadne nenajavljeno u spavaću sobu sa kamerom. Imao je šta da vidi.

Pričali su da ga djevojka vara, ali tek kada mu je cimer javio šta se događa u spavaćoj sobi čovjek je došao sa kamerom i zatekao djevojku u svom krevetu kako leži pored drugog muškarca.

Djevojka je prevarila dečka sa momkom kog je upoznala te noći u gradu i povela sa sobom kući, ali kada je otkrivena reagovala je kao da je se uopšte ne dotiče to što je njen dečko tu i što je uhvatio na djelu. Naprotiv. Ona je mirno ležala u krevetu. Bez riječi.

 U nekom trenutku bijesan momak čak pita ljubavnika da li je znao da je sa djevojkom koja je u vezi, a ovaj je samo slegnuo ramenima.

Pogledajte i vi kako je to izgledalo.

(Blic Žena)

 

2 komentara

  1. I am really loving the theme/design of your site. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A small number of my blog audience have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any solutions to help fix this issue?

  2. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. A great read. I will definitely be back.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com