PODGORIČANI UHAPŠENI ZBOG IZNUDE: Iznajmili auto, pa tukli - Volim Podgoricu

PODGORIČANI UHAPŠENI ZBOG IZNUDE: Iznajmili auto, pa tukli

Podgorička policija prije dva dana uhapsila je M.V. (30), K.O. (22) i I.M. (29) svi iz Podgorice, zbog sumnje da su počinili krivično djelo iznuda na štetu sugrađana V.B. i V.N.

“V.B. i N.B. su se 13. aprila sastali sa M.V. u Podgorici i od njega iznajmili vozilo marke „Pežo“ za novčanu nadoknadu na vrijeme od 24 časa. Kako se sumnja, M.V. sa kojim su u društvu bili i  K.O. i I.M. su, narednog dana kada su V.B. i N.B. došli  po pozivu M.V. da vrate vozilo, fizički napali oštećene i tom prilikom zadali im više  udaraca po glavi i tijelu. Potom je M.V. zahtijevao od oštećenih da mu predaju novac, zbog navodnog kvara prouzrokovanog na vozilu, iako nije ni provjerio prethodno ispravnost vozila”, saopšteno je iz Uprave policije. 

Sumnja se da je M.V, nakon što su oštećeni obećali da će donijeti novac, uputio istima prijetnje, zahtijevajući da novac predaju iste večeri, što je oštećeni V.B. i učinio i predao M.V. novac u ukupnom iznosu od 1.524 eura.

V.B. i N.B. je, u Urgentnom bloku Kliničkog centra Crne Gore ukazana  ljekarska pomoć, gdje su im konstatovane lakše tjelesne povrede, a kompletnom događaju obaviješteno je Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Nakon hapšenja M.V, K.O. i I.M. su privedeni nadležnom državnom tužiocu koji im nakon saslušanja nije odredio pritvor.

(Foto: telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com