REKORDERI Otac i ćerka imaju najšire jezike na svijetu - Volim Podgoricu

REKORDERI Otac i ćerka imaju najšire jezike na svijetu

Bajron Šlenker (47) iz Sirakjusa u američkoj državi Njujork i njegova ćerka Emili zaslužili su mjesto u Ginisovoj knjizi rekorda, zahvaljujući nevjerovatno širokim jezicima. Šlenkerov jezik je širi od ajfona šest, a ni 14-godišnja djevojčica ne zaostaje mnogo za njim.

Jezik Bajrona Šlenkera širok je 8,6 centimetara, što je jednako širini prosiječnog podmetača za čaše. Zbog ovog prirodnog “dara”, Amerikanac je postao slavna ličnost u svom gradu.

Jezik njegove ćerke Emili je za 1,3 centimetra uži, što joj je omogućilo da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda u ženskoj kategoriji.

 

Zbog neobičnog “dara” postali su slavne ličnosti u svom gradu

Šlenkerovi su oduvijek bili svjesni da njihovi jezici ne izgledaju kao tuđi, ali su sasvim slučajno otkrili da imaju potencijal da postanu rekorderi.

Bajron je prelistao Ginisovu knjigu rekorda koju je Emili čitala u okviru školskog projekta, i shvatio da ima za centimetar širi jezik od aktuelnog rekordera.

– Moje prijateljice se često šale na račun Bajronovog jezika i našeg seksualnog života, ali ja ne padam na provokacije – kaže Viki, supruga rekordera.

 
(Blic)
 

 

2 komentara

  1. That is a very good standpoint, yet seriously isn’t create any sence by any means preaching about which mather. Every means with thanks as well as pondered make an effort to promote your current publish in to delicius nevertheless it looks like it’s problems with all your blogs are you able to make sure you recheck the item. many thanks once more.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com