Home / NOVOSTI / Da li je CUCA završila osnovnu školu?!

Da li je CUCA završila osnovnu školu?!

Da li je izvjesna Cuca Negovanović Šabanova ljubavnica, da li je trudna sa Čokanom koji je oženjenen, i šta su tim povodom rekle Šabanova i Ćokanova zakonte supruge, o tome pišu mediji na Balkanu, i, kako izgleda, napucavaju statistike, jer to raja čita, komentariše, brinu, brate slatki, kako se stvari sa Cucom odvijaju. 

Nakon što je Ivona Negovanović Cuca više puta uhvaćena skrivenom kamerom u zagrljaju pjevača Šabana Šaulića i nakon otvorenog pisma na Facebook-u, kojim je “priznala” sa kim je i koga voli, bivši dečko pjevačice, kompozitor Rade Čokan riješio je da je raskrinka, piše Alo. 

Čokan tvrdi da se pjevačica oglasila na društvenoj mreži samo da bi mu uništila brak, ali i da namjerno u javnosti namješta skrivene kamere. Čokan je ranije kazao da je “spavao” sa Cucom prije nego što je ušla u “Parove” i da postoji mogućnost da je njeno dijete njegovo, ali da se neće razvesti od svoje supruge koju, kako tvrdi ovaj zavodnik mladih pjevačica, voli.

Sada se svi pitaju čija je beba i šta će biti sa nesrećnim Cucinim ljubavima, a niko se ne pita “Da li je jadna Cuca zavšila osnovnu školu i elementarno se opismenila prije nego što je “propevala” i “zatrudnela”?

Možda bi trebalo da reaguje srpsko Ministarstvo prosvjete i organizuje Cuci kraći kurs, kako bi se spriječile katastrofalne posljedice Cucine popularnosti na mladu populaciju kada je u pitanju njegovanje jezika i prvopisa.  

Evo šta je to nesrećna i ostavljena Cuca napisala na svom Fejsbuk profilu. Šta mislite, da li je Cuca završila prva četiri razreda osnovne?  

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com