Šta nije u redu na ovoj fotografiji? Zbog jednog detalja djevojka sa slike isključena je iz škole! - Volim Podgoricu

Šta nije u redu na ovoj fotografiji? Zbog jednog detalja djevojka sa slike isključena je iz škole!

Većina ljudi će se složiti sa tim da predubokim dekoltima, prekratkim suknjicama, previše šminke ili ekstremnim pirsinzima baš i ne priliči mjesto u đačkoj klupi. Ali, šta je to što fali simpatičnoj mladoj pjevačici Emili Rej?

Vjerovali ili ne, nastavničkom vijeću njene srednje škole zasmetalo je to što je Emili previše RIĐA!

Kada su joj rekli da mora da promijeni boju kose ili će joj zabraniti da prisustvuje časovima, ova vedra sedamnaestogodišnjakinja umjetničkih sklonosti i njeni roditelji ostali su u šoku.

Stvar je u tome što iako je njena kosa prirodno smeđecrvenkasta, ova maturantkinja već tri godine prelivima posvjetljuje i naglašava svoju boju, a to nikome do sada nije zasmetalo.

– Mene svi znaju znaju kao “Emili, onu mladu riđu pjevačicu”. U pitanju je moj identitet. Da se sad ofarbam u smeđe, moje samopouzdanje bi otišlo dovraga! Predložila sam im da mi dozvole da makar dolazim s vezanom kosom ili da stalno nosim kapu. Međutim, odbili su sve opcije – kaže Emili.

Njeni roditelji podržavaju svoju ćerku da istraje u svom načinu izražavanja kreativnosti i individualnosti, pa čak i po cijenu gubitka prava na obrazovanje u toj školi.

– U školi postoji pravilo da je zabranjeno nositi “neprirodne” boje kose kao što su roze, šerpa plava ili ljubičasta. Sad hoće da kažu da ni riđe nije normalno? – ljutita je Emilina mama Džuli.

(Telegraf)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com