Home / NOVOSTI / Ovo je jedina Beograđanka koju je zapratio Džastin Biber

Ovo je jedina Beograđanka koju je zapratio Džastin Biber

Julija Lola Stanković iz Beograda ima skoro 17.000 pratilaca na Tviteru – a među njima se nalazi i jedan od najpopularnijih muzičara današnjice, Džastin Biber.

Ova mlada Beograđanka, koja za sebe kaže da se bavi modelingom, često postavlja slike na društvenim mrežama, a još češće šeruje stvari sa profila njenog omiljenog pjevača, Bibera.

Naime, ona je očigledno veoma ponosna što ju je zapratio kanadski zavodnik, jer joj odmah ispod profil slike na Tviteru stoji tačan datum kada ju je Biber zapratio.

Inače, poznato je da je ovaj pjevač prilično aktivan na društvenim mrežama, i da rado prati sve grupe na Tviteru koje ga u nazivu mole da ih zaprati (a takvih ima mnogo) pa zato on prati preko 200.000 profila na Tviteru. To je, međutim, ništa u poređenju sa preko 62 miliona fanova koliko on ima na ovoj društvenoj mreži.

Iako slatka Lola, koja je učenica Osnovne škole “Svetozar Marković”, u nazivu svog profila ničim nije skrenula pažnju na to da voli Bibera, ona je ipak na neki način uspjela da skrene pažnju svog omiljenog pjevača.

Ona je vjerovatno jedina Beograđanka koju popularni pjevač prati, i time se veoma ponosi.

Pored toga što se bavi modelingom, ova tinejdžerka se bavi i izradom narukvica, a u školi ima sve petice.

(24sata)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com