Sandra Afrika: Mile Kitić me je bukvalno iskoristio! - Volim Podgoricu

Sandra Afrika: Mile Kitić me je bukvalno iskoristio!

Sandra Afrika jedna je od najtraženijih pjevačica sa ovih prostora koja nastupa po regionu i inostranstvu. Ova harizmatična Šapčanka, često je bila na meti raznih komentara na račun svog vrcavog ponašanja i oblačenja. Kako je kazala uskoro radi na novim pjesmama. Izlazi njen prvi žensku duet, a odmah poslije toga i novih ljetnji singl. Evo šta je Sandra izjavila za portal “Puls”.

Negdje ranije si rekla da si ti više pomogla Miletu Kitiću, nego on tebi. Da li si i dalje pri tom stavu?

-Kad pogledaš realno, to tako bude. Prvi put sam se pojavila u njegovom spotu „Tatina maza“. Trebala je da bude djevojka crnkinja, međutim ona se razboljela i zvali su mene jer sam se tada baš bila tamnoputa. Tada sam se baš kvarcala i uz crnca, koji repuje, odlično sam se uklopila. Kada je Mile vidio da je to full ispalo, svi su raspitivali za mene- ko je mala crna. I, on naravno to nije htio da ispusti. Ponovo me je zvao da učestvujem u spotu „Šampanjac“, a zatim me vodio na nastupe. Odgovaralo mu je što ne bi. I zato sam mu ja u neku ruku pomogla. On je to vidio i to je lijepo iskoristio, pravo da ti kažem. A onda kada je meni trebalo, samo da okrene broj Marine Tucaković i da me najavi, nisam tražila novac od njega, to je 100 dinara kredita, on je okrenuo leđa. Osjećala sam se bukvalno iskorišćeno. A, znao je da me njegov menadžer budi u 6 ujutro da se meni hitno uradi pasoš jer sam bila klinka. Danas za sjutra, jer sam mu ja trebala. Vidio je da to dobro prolazio i na tome je uzeo odlične pare.

Ali su vas zbog tih stalnih putovanja i ljudi povezivali. Da li bi bila sa oženjenim?

Ne bih, to je bzv. Imala sam i tada momka. Moja prva ljubav. Bili smo dugo zajedno. Što se tiče Mileta, pa to je i tako izgledalo. Ja mala crna napucana pored njega. Šta drugo čovjek da pomisli. Ne krivim ja tu nikoga što su tako mislili. 

A, jel tako i Marta mislila?

-Bila je ljubomorna. Odnosno, nije dok me nije vidjela. Do tada je govorila neka ide Sandra, jer je znala da će on tada kući donijeti više love. Govorila mi je ljubavi, srećo, a onda kada me je vidjela, promijenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com