Home / PG INFO / KONAČNO! “Parni valjak”, “Crvena jabuka”, “Hladno pivo”, “Van Gog” na otvorenom u Podgorici

KONAČNO! “Parni valjak”, “Crvena jabuka”, “Hladno pivo”, “Van Gog” na otvorenom u Podgorici

Grupe “Hladno pivo”, “Van Gog”, “Crvena jabuka” i “Parni valjak” će, između ostalih, 21. 22. i 23. maja nastupiti u Podgorici u okviru novog festivala City Groove, saopšteno je na konferenciji za novinare održanoj danas u Hard Rock kafeu.

Prve večeri će nastupiti “Perper” i “Parni valjak” i za ovaj koncert ulaz je slobodan, kazao je direktor agencije Comfotably Numb i organizator festivala, Dragan Bulajić.

“Prve noć će nastupiti naša najbolja grupa “Perper”. Poslije njih će nastupiti “Parnji valjak”, kao jedan od najboljih koncertnih sastava na ovim prostorima”, kazao je Bulajić.

“Druga noć će biti više rokerska i ona će ugostiti “Hladno pivo”, kojem je novi album upravo izašao, i VVan Gogh”, koji je i ovogodišnji dobitnik MTV nagrade za najbolji rok sastav na ovim prostorima”, rekao je je Bulajić i najavio da će karta za tu noć koštati 8 eura.

Treće veče će, kako je rekao, biti više pop i ugostiće “Crvenu jabuku”, koja će tom prilikom proslaviti 30 godina postojanja i poslije toga “Plavi orkestar” koji više od 30 godina nije nastupao u Podgorici.

Izvođači na festivalu, koji će se održati na platou između Elektrotehničkog fakulteta i Tološke šume, izabrani su na osnovu ankete koja je sprovedena u Podgorici.

“Rezultati ankete koje je nedavno radila gradska uprava pokazuju da građani žele upravo više koncerata na otvorenom, grad Podgorica, odnosno KIC Budo Tomović, prepoznao je koncept ovog festivala kao mogućnost da se povežemo i udružimo kreativne i materijalne snage i izađemo u susret građanima Podgorice, ali i Crne Gore i regiona”, rekla je direktorica KIC-a Snežana Burzan.

Pored proslave Dana nezavisnosti, prvi dan festivala biće i u znaku velikog otvaranja Hard Rock kafea, koji je jedan od organizatora City Groove festivala.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com