Na “Dječjem vikendu” 30.000 posjetilaca - Volim Podgoricu

Na “Dječjem vikendu” 30.000 posjetilaca

Završen je šesti “Dječji Proljećni Vikend” na kome se predstavilo preko 50 organizacija i ustanova koje rade s najmlađima. Ove godine je tu manifestaciju, koja se održavala u “Delta Sitiju” u Podgorici, posjetilo više od 30.000 ljudi.

“Jako smo zadovoljni jer smo bogatim programom oduševili mališane i uljepšali im još jedan vikend. Takođe, učesnici su sa `Dječijeg Prolježnog Vikenda`, koji se ove godine održavao pod sloganom “Hajde da se družimo”, ponijeli samo lijepe utiske”, saopštili su organizatori.

Osim zabavnih sadržaja na bini, gdje su se predstavili mladi glumci, pjevači i plesači, veliku pažnju privukao je i Edukativni kutak.

“Zahvalni smo Edukativnom centru Phaedrus i našim partnerima iz Glavnog grada koji su mališanima priredili veliki broj zanimljivih radionica i kvizova. Zahvalnost dugujemo i Frikomu za mnoštvo slatkih poklona koje su dobili naši posjetioci koji su učestvovali u kreativnim radionicama”, navodi se u saopštenju.

Kako su naglasili, između ostalog, naučili su mališane da prave pinjate, sade biljke, učili su o reciklaži, o svom gradu, voću i povrću.

“Srećni smo što smo ispunili očekivanja učesnika i posjetilaca, zato ćemo nastaviti da se družimo i naredne godine sa novim igrama i idejama za zabavu”, kazali su organizatori.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com