NOVLJANI preko Fejsbuk grupe pomažu svojim sugrađanima - Volim Podgoricu

NOVLJANI preko Fejsbuk grupe pomažu svojim sugrađanima

Društvene mreže još jednom su pokazale kolika je njihova snaga i moć u savremenom društvu i kako mogu biti upotrijebljene u humane svrhe.

Građani Herceg Novog se, preko grupe prezadovoljnih građana Herceg Novog  sami organizuju i pomažu sugrađanima, ukazuju na probleme, urgiraju 

Novljani su skupili pare za odlazak na kontrolu malog Ermina, sina njihovog sugrađanina Zafera Tafe, i za još jednog sugrađanina koji, zahvaljujući tome, za dva dana ide na operaciju.

Novljani iz grupe koja broji oko 3.000 članova, odbili su da im novac bude vraćen, iako je on to ponudio, i skupili su za desetak dana hiljadu eura, koliko je potrebno za operaciju. 

Stanka Vlaović Vujisić napisala je da je “najljepsi osjecaj kada otkrijes ono ljudsko u ljudima i to podjelis sa onima do kojih ti je stalo”

– Bravo za moje predivne Novljane koji su pokazali da su uvjek tu za one kojima je pomoc potrebna, napisala je ova Novljanka, a njena sugrađanka Zorica Deakulić Vidaković je dodala da je ponosna na sebe i na sve osobe “koje su odmah pomogle, zovući me da će upltiti na Western Union,da će mi dati na ruke,tražeći br.ž.računa”…

Novljani su pokazali da imaju ogromno srce, i da ljudska solidarnost i ljubav prema bližnjima nema cijenu. 

Šta da kažemo, nego: Svaka čast Novljani, kapa dolje! 

 

(Volim Podgoricu)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com