Podgorički “Putevi” intenzivno radili protekle sedmice - Volim Podgoricu

Podgorički “Putevi” intenzivno radili protekle sedmice

Ekipe preduzeća “PUTEVI” u prethodnoj nedjelji završili su radove na asfaltiranju u ulicama Boška Buhe, Knjaza Danila, Georgi Dimitrova, Plužinskoj, Partizanskom putu, u Mojanovićima, na putnom pravcu Golubovci – Mataguži i u Milješu, zatim na sanaciji udarnih rupa u  ulicama Vojvode Miloša Krivokapića, Mitra Bakića, 18. jula, Miladina Popovića, Buda Tomovića, na putu za Beri, putu Golubovci – Mataguži i u Podhumu.

Kako je saopšteno, intinzivno su se izvodili radovi na struganju asfaltnog kolovoza u Ljajkovićima, Botunu i Šušunji, zatim ugradnji vertikalne signalizacije u Ulici Svetlane Kane Radević, Mila Radunovića, Bjelopoljskoj, Ohridskoj, Miloja Pavlovića, na raskrsnici Ulice 8. marta i Ulice Vojislavljevića i u Matagužima.

Paralelno su izvođeni radovi na opravci vertikalne signalizacije, kao i opravci i ugradnji slivničkih rešetki na području grada, ugradnji usporivača brzine u Zagrebačkoj ulici, ugradnji zaštitno-ukrasnih stubića na bulevarima Mitra Bakića, Bratstva i jedinstva, Josipa Broza Tita i Revolucije, i u ulicama Moskovskoj, Njegoševoj i Džona Džeksona, zatim na farbanju zaštitno-ukrasnih stubića u Ulici 8. marta, betoniranju trotoara u Piperskoj ulici, kao i čišćenju snijega na putu Fundina – Rudine – Stijepovo.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com