Ismail: Bog i Brano Mićunović mi najviše pomažu, ali i drugi mi donose odjeću za nastupe - Volim Podgoricu

Ismail: Bog i Brano Mićunović mi najviše pomažu, ali i drugi mi donose odjeću za nastupe

Nikšićanin Ismail Delija (13), koji je u muzičkom takmičenju Pinkove zvjezdice oduševio žiri i publiku, kaže da mu je Bog i crnogorski biznismen Brano Mićunović najviše pomogli u karijeri. Pored njih, veliku zahvalnost duguje i prema građanima koji mu donose obuću i odjeću za nastupe.

Nakon što je u baražu prošao dalje, Ismajil je pozdravio Branju Mićunovića, koji mu, kako kaže, stalno pomaže.

“Zahvalio sam se svom sugrađaninu Branu Mićunoviću, koji mi je priznao da sam njegov favorit i zbog toga je riješio da mi pomogne da napredujem u pjevanju. Moja porodica i ja ga lično ne znamo, ali preko prijatelja iz Crnogorske kulturne mreže se javio kada je vidio moj nastup na takmičenju u trenutku kada sam pozdravljao Crnu Goru, a posebne moje Nikšićane. Brano se poslije toga ponudio da mi pomogne. Takođe se javlja veliki broj sugrađana koji mi pomažu što se obuće i odjeće tiče”, rekao je Delija.

Ismail donedavno nije imao profesora muzike, jer njegovi roditelji nijesu imali novac da ga muzički školuju.

“Kao što sam već rekao, Brano mi je pomogao samo što se tiče mog napredovanja u pjevanju jer dolazim iz radničke porodice. Zasluženo sam došao do sedmog kruga bez ičije pomoći. Bog mi je podario lijep glas, a žiri je tu da procijeni da li znam da pjevam ili ne”, iskren je tinejdžer.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com