Home / NOVOSTI / Ekonomija / TRAŽITE POSAO? Kinezi raspisali još jedan oglas za radnike

TRAŽITE POSAO? Kinezi raspisali još jedan oglas za radnike

Kompanija China Road and Bridge Corporation, izabrani izvođač radova na prioritetnoj dionici autoputa Bar-Boljare, objavila je novi oglas za radnike koje će angažovati na tom projektu.

Oglasom se traži inženjer geodeta kojem će u opisu posla biti da analizira, premjerava i provjerava aktuelni obim radova na projektu, računa aktuelni obim završenih radova, uključujući radove podizvođača, periodično provjerava podatke o poprečnoj tački.

Zadatak inženjera geodete će, kako se navodi u oglasu, biti i da učestvuje u drugim poslovima u skladu sa zahtjevima projekta.

Uslovi koji se zahtijevaju od kandidata su završen građevinski fakultet, posjedovanje relevantnog sertifikata o topografiji, najmanje pet godina iskustva u geodeziji, dobro poznavanje FIDIC-a i drugih formi ugovora, poznavanje tržišnih cijena materijala i opreme.

Uslovi su i dobro pisano i usmeno znanje engleskog jezika, poznavanje kompjuterskog softvera, posebno MS Office-a i AutoCAD-a, sposobnost rada pod pritiskom, spremnost na prekovremeni rad i poslovna putovanja.

Oglasom se traži i menadžer za ugovore kojem će u opisu posla biti da priprema ugovore o nabavci, o djelu, podizvođačke i druge ugovore u vezi sa projektom.

U opisu posla su i pregovori i finalizacija ugovorne dokumentacije, administracija i vođenje ugovora, kao i osiguranje da se ugovori izrađuju i pripremaju u skladu sa odgovarajućim zakonskim propisima.

Posao menadžera za ugovore, kako se navodi, biće i svakodnevno vođenje ugovora i prijava za isplate po osnovu ugovora, pregovaranje o svim nalozima za izmjene ili odstupanja i ocjenjivanje, bilježenje i izvještavanje o obavljanju posla i sposobnosti svakog podizvođača i pružaoca usluga uz sticanje iskustva.

Uslovi koje kandidat mora da ispunjava za to radno mjesto su stepen bečelor u pravu, ekonomiji, građevinarstvu i srodnim fakultetima, dvije godine radnog iskustva u oblasti ugovora, iskustvo u projektu iz oblasti građevinarstva ili zajedničkog ulaganja.

Uslovi su i da kandidat poznaje uslove FIDIC-a, da poznaje i prihvata politiku i procedure kompanije, kao i procedure u vezi sa ugovorima i nabavkom, razumijevanje zakona u vezi sa ugovorima i postupcima odobravanja, dobro pismeno i usmeno znanje engleskog jezika.

Iz CRBC-a su naveli da kandidati CV na engleskom jeziku mogu poslati na e-mail [email protected], dok se dodatne informacije mogu dobiti na kontakt telefone 069 111 024 ili 020 226 580.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com