TRAŽITE POSAO? Kinezi raspisali još jedan oglas za radnike - Volim Podgoricu

TRAŽITE POSAO? Kinezi raspisali još jedan oglas za radnike

Kompanija China Road and Bridge Corporation, izabrani izvođač radova na prioritetnoj dionici autoputa Bar-Boljare, objavila je novi oglas za radnike koje će angažovati na tom projektu.

Oglasom se traži inženjer geodeta kojem će u opisu posla biti da analizira, premjerava i provjerava aktuelni obim radova na projektu, računa aktuelni obim završenih radova, uključujući radove podizvođača, periodično provjerava podatke o poprečnoj tački.

Zadatak inženjera geodete će, kako se navodi u oglasu, biti i da učestvuje u drugim poslovima u skladu sa zahtjevima projekta.

Uslovi koji se zahtijevaju od kandidata su završen građevinski fakultet, posjedovanje relevantnog sertifikata o topografiji, najmanje pet godina iskustva u geodeziji, dobro poznavanje FIDIC-a i drugih formi ugovora, poznavanje tržišnih cijena materijala i opreme.

Uslovi su i dobro pisano i usmeno znanje engleskog jezika, poznavanje kompjuterskog softvera, posebno MS Office-a i AutoCAD-a, sposobnost rada pod pritiskom, spremnost na prekovremeni rad i poslovna putovanja.

Oglasom se traži i menadžer za ugovore kojem će u opisu posla biti da priprema ugovore o nabavci, o djelu, podizvođačke i druge ugovore u vezi sa projektom.

U opisu posla su i pregovori i finalizacija ugovorne dokumentacije, administracija i vođenje ugovora, kao i osiguranje da se ugovori izrađuju i pripremaju u skladu sa odgovarajućim zakonskim propisima.

Posao menadžera za ugovore, kako se navodi, biće i svakodnevno vođenje ugovora i prijava za isplate po osnovu ugovora, pregovaranje o svim nalozima za izmjene ili odstupanja i ocjenjivanje, bilježenje i izvještavanje o obavljanju posla i sposobnosti svakog podizvođača i pružaoca usluga uz sticanje iskustva.

Uslovi koje kandidat mora da ispunjava za to radno mjesto su stepen bečelor u pravu, ekonomiji, građevinarstvu i srodnim fakultetima, dvije godine radnog iskustva u oblasti ugovora, iskustvo u projektu iz oblasti građevinarstva ili zajedničkog ulaganja.

Uslovi su i da kandidat poznaje uslove FIDIC-a, da poznaje i prihvata politiku i procedure kompanije, kao i procedure u vezi sa ugovorima i nabavkom, razumijevanje zakona u vezi sa ugovorima i postupcima odobravanja, dobro pismeno i usmeno znanje engleskog jezika.

Iz CRBC-a su naveli da kandidati CV na engleskom jeziku mogu poslati na e-mail [email protected], dok se dodatne informacije mogu dobiti na kontakt telefone 069 111 024 ili 020 226 580.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com