Oliver Mandić i Marina Tucaković bili u vezi - Volim Podgoricu

Oliver Mandić i Marina Tucaković bili u vezi

Čuveni muzičar i jedan od najpoznatijih domaćih tekstopisaca bili su zajedno četiri godine. Oliver i Marina su bili u vezi krajem sedamdesetih kada je i počeo muzički uspon pjevača.

Njih dvoje do sada nikada nisu govorili o emocijama koje su ih vezivale, ali svi koji su im bliski znaju da su se voljeli.

Ljubav se rodila tokom njihove saradnje, a kako kaže Oliver, Marina mu je najljepše pjesme napisala poslije njihovog raskida, jer je patila zbog kraha njihove ljubavi.

Marina i Oliver su se prvo družili, pa radili, a onda su počeli i da se zabavljaju. U početku su krili vezu, ali ipak se saznalo za njih jer je mnogima bilo očigledno da su zajedno pošto se nijesu razdvajali.

– Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vrijeme našeg zbavljanja napisala mi je “Ljuljaj me nježno”. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i ljepših djevojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je vjerovatno patila – rekao je Mandić za “Kurir”, dodajući da se njihova saradnja nastavila i poslije raskida.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com