Zašto se neke veze naprasno završavaju - Volim Podgoricu

Zašto se neke veze naprasno završavaju

Zašto se neke na očigled skladne i srećne veze naprasno završavaju? Možda se odgovor krije u jednom od ovih pet najčešćih razloga.

Sve je divno i lijepo, vaša veza nikada nije bila skladnija, ali jednoga dana iz vedra neba on odlazi. Zašto je to tako?

Zašto se neke na očigled skladne i srećne veze naprasno završavaju? Možda se odgovor krije u jednom od ovih pet najčešćih razloga:

Prvi razlog: U vama vidi majku, a ne ljubavnicu
U ovom slučaju vaša veza je osuđena na propast. Neki muškarci su odgojeni na način da neke žene vide kao majke, a druge kao seksualna bića i vrlo im je teško da pomire ta dva oblika. Ako ste u vezi s muškarcem koji odbija intimnost zbog toga što ste majka, pokušajte da uravnotežite svoju ulogu majke-žene, a ako nema pomaka, vaš partner bi trebalo da zatraži pomoć od profesionalnog savjetnika.

Drugi razlog: Posao, posao i samo posao
Ako ste u vezi u kojoj zajednički dijelite sve životne obaveze, raspolažete novcem i vodite brigu o djeci, vrlo lako je moguće da se cijela vaša interakcija svede na poslovne razgovore. Zajednički život i porodične obaveze mogu biti vrlo slični poslovnom okruženju, ako to dozvolite. Ne bi trebalo da sve svoje slobodno vrijeme provoditi razgovarajući o ozbiljnim temama, poput neplaćenih računa, knjiga za školu ili na koga je red da skuva ručak. Vrlo je teško održavati plamen strasti u vezi kada nekoga stalno brinu svakodnevni životni problemi. Odvojite jedan dio dana samo za vas dvoje, te na taj način održavajte ravnotežu u vezi.

Treći razlog: Veza je od početka na klimavim nogama
Ne kaže se bez razloga da je ljubav slijepa. Zaljubljenost je kratkog daha, a ako se obje strane ne trude, vrlo je moguće da se desi da kada hemijska neravnoteža u mozgu nestane, to znači i kraj same veze. Stoga, veze započete zbog intenzivne seksualne privlačnosti mogu vrlo brzo da se završe ako nema inicijative da zaljubljenost preraste u iskrenu ljubav.

Četvrti razlog: Ne podržavate ga
Muškarcima je vrlo važna lojalnost i on mora da bude 100 odsto siguran da mu vi čuvate leđa u teškim životnim situacijama. Ako osjećate da se udaljava od vas, te da nestaje ljubavi, možda niste bili uz njega kada mu je bilo najpotrebnije.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com