Simpo oprema Hilton, namještaj vrijedi 2 miliona - Volim Podgoricu

Simpo oprema Hilton, namještaj vrijedi 2 miliona

Predstavnici Normal company i preduzeća Simpo potpisali su danas ugovor o opremanju soba budućeg hotela Hilton u Podgorici, vrijedan dva miliona eura.

Generalni direktor Simpa Slađan Disić kazao je da je ovo najzahtjevniji projekat za Simpo, koji je do sada opremao stotine htela, gotovo u svim zemljama Evrope i svijeta, prenosi Mina business. 

„S obzirom na to da se radi o opremanju hotela iz grupacije Hilton, koji ima izuzetno visoke zahtjeve standarda, preuzeli smo obavezu, a imamo i sve potencijale, kadrovske, materijalne i proizvodne da možemo da ih ispunimo u dogovorenom roku“, rekao je Disić.

On je dodao da je Simpo sve potencijale stavio u funkciju izrade i kompletiranja projekta, a zatim i u preduzimanje svih ostalih mjera kako bi uspjeli da završe sve u roku i kvalitetno.

Kako je kazala izvršni direktor Euro Project Managementa (EBM), firme koja nadzire radove na hotelu Hilton Snežana Knežević objekat radi kroz dvije faze.

“Prva faza je spremna za opremanje i rok za izvršenje svih njenih radova je 90 dana, od danas, dok će se paralelno početi i sa preduzimanjem mjera i informacija za drugu fazu, čiji rok realizacije je takođe 90 dana”, navela je ona.

 

2 komentara

  1. I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com