Besplatan servis za nevladine organizacije - Volim Podgoricu

Besplatan servis za nevladine organizacije

Povodom proslave četiri godine od kada je PR Centar (Fondacija za promociju civilnog sektora) osnovao PR & Media Consultancy doo, pokrenut je besplatni servis za NVO.

o znači da će PR tim obrađivati saopštenja za javnost nevladinih organizacija, objavljivati ih na sajtu www.prcentar.me u dijelu – Ostala dešavanja, slati  ih medijima i drugim zainteresovanim pojedincima i organizacijama.

“Profesionalci iz tima PR Centra pripremiće na osnovu vašeg saopštenja vijest, koju će objaviti na sajtu i proslijediti kontaktima redakcija medija. Vijest će, takođe, putem mailing grupa biti poslata i pojedincima i predstavnicima međunarodnih organizacija, koji su zainteresovani za dešavanja u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Predstavljanje nevladinih organizacija, njihovih misija, programa, akcija i izvještaja, javnosti putem saopštenja za medije, predstavlja jedan od osnovnih alata dobrog PR menadžmenta i PR Centar će, kako su naveli, ovim servisom doprinijeti povezanosti civilnog sektora i javnosti.

PR & Media Consultancy doo je društvo koje organizuje rad primjenom principa socijalnog preduzetništva – pružajući komercijalne usluge privatnom i državnom sektoru, a subvencionirajući civilni sektor.

Da podsjetimo, PR Centar svojim aktivnostima promoviše civilni sektor i jača kapacitete nevladinih organizacija na njihovom putu do medija.

“Vaša saopštenja možete slati na mail: [email protected] , a mi ćemo u najbržem roku vijest o tome učiniti dostupnom na sajtu i medijima za preuzimanje i dalju distribuciju”, navodi se u saopštenju.

(rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com