Četiri nevjerovatne ljubavne priče - Volim Podgoricu

Četiri nevjerovatne ljubavne priče

Da ljubav bukvalno ne poznaje granice, dokazuju mnogi parovi u posljednje vrijeme…

Dok većina ljudi vrlo oprezno gleda na prvi susret i umjesto večere radije biraju odlazak na piće kako bi u slučaju “nepogodnih okolnosti” mogli lako da pobjegnu, drugi odluče da prelete na hiljade kilometara!

Ova 4 para usudila su se da učini ono što bi malo ko smio – da rizikuju i odu na potpuno nepoznato mjesto da bi upoznali simpatiju sa interneta!

1. Džil Rosado, mlada dizajnerka iz Njujorka, svog dečka nije nikada vidjela uživo sve do trenutka kada je odlučila da se preseli u Australiju kod njega na godinu dana! Bilo je to njeno prvo putovanje van zemlje, a na to se odlučila nakon što je postao njen najbolji prijatelj. Godinu i po dana razgovarali su preko Skajpa, znali su sve jedno o drugom i ta godina dana u Australiji je proletjela. Na žalost, Džil nije mogla da produžiti svoju vizu i vratila se u Njujork. Ali, njen dečko posjetiće je tokom zime, a kada on dobije diplomu, na njenoj ruci će zasijati prsten!

2. Mimi Ših, 32-godišnjakinja iz Njujorka upoznala je dečka dok je bila u Londonu. Kratko upoznavanje rezultiralo je povezivanjem putem LinkedIn-a, a zatim se komunikacija nastavila putem mejla. Nakon pet mjeseci on je došao u Njujork, gdje su se sreli nekoliko puta, a nakon što se vratio u London dobila je poruku: Moram te ponovo vidjeti!

I ona je ponovno sjela u avion i odletjela za London! Ispričala je da nikada ranije nije učinila ništa slično, ali nije htjela da žali do kraja života jer to nije uradila. Dočekao ju je na aerodromu, pripremio romantičnu večeru i odveo u šetnju. Odlučili su da pokušaju da započnu vezu. Sada se viđaju svake tri do četiri nedjelje, a on planira uskoro da se preseli u Njujork.

3. Oboje su bili gosti na venčanju, on iz Los Anđelesa, ona iz Atlante. Ali, dogodila im se ljubav na prvi pogled. Nakon večeri pune hemije i iskri koje su se među njima razvile, ona je otišla i on je mislio da je više ikada neće vidjeti. Zatim je ona došla do njegovog broja telefona i uslijedili su česti pozivi i poruke. Nakon što je njegov račun tog prvog mjeseca bio vrtoglavih 400 dolara, odlučili su da nešto preduzmu, neki korak dalje. Kupio je avionsku kartu za Atlantu i proveo vikend kod nje. Godinu dana kasnije ona se preselila u Los Anđeles, a dvije godine nakon toga ovaj par živi zajedno!

4. Ona je 28-godišnji pisac iz Njujorka koja se prijavila za projekat koji bi se mogao opisati riječima“Otputujte u San Francisko i pronađite ljubav svog života”. Iako nije vjerovala da će tu biti ikakve romantike, radovala se besplatnom putovanju u San Francisko. I dok su se ređali neuspješni susreti na slijepo, Britani je odlučila da se “odmoriti od svega” uz piće u jednom od barova. I tu se dogodio onaj kliše – upoznala je muškarca u baru i razgovarali su cijelu noć!

Bilo je to dan prije njenog povratka kući. Sutradan ju je odveo u obilazak grada, pokazao joj je svoja najdraža mjesta. Noć je prošla prebrzo i iznenađujuće prijatno. Na odlasku mu je rekla: Pa, ako ćeš ikada biti u Njujorku, moraćemo da se vidimo ponovo. I nakon mjesec dana, on je bio u njenom gradu. Dogovorili su se da će se viđati kad god budu mogli i vidjeti kuda će ih to odvesti.

(Stil)

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com