Severina zaljubljena do ušiju: Volim ga najviše na svijetu - Volim Podgoricu

Severina zaljubljena do ušiju: Volim ga najviše na svijetu

Severina priznaje da je ludo zaljubljena u mladog Beograđanina i otkriva kada su se upoznali…

“Ko kaže da nemam sreće u ljubavi? Sreća je da se uopšte možete zaljubiti i dati sebe. Nesreća je kad to ne možete, komentarisala je Severina (43) svoj ljubavni život.

Pjevačica je u intervjuu za časopis “Story” rekla da je njeno srce puno ljubavi, a priznala je i da je opet zaljubljena. 

Njen novi izabranik je Igor Kojić (28), bivši srpski golman, i sin poznatog folk pjevača Dragana Kojića Kebe.

Foto: Instagram, @igorkojicFOTO: INSTAGRAM, @IGORKOJIC

“Zaljubljena sam do ušiju. Volim ga najviše na svijetu”, rekla je Severina. Dodala je kako joj se čini da njihova veza traje cio život.

“Upoznali smo se u Beogradu uoči mog koncerta u Sava centru u februaru”, otkrila je pjevačica.

Severina sa srpskim kraljem bakra ima dvogodišnjeg sina Aleksandra s kojim je raskinula 2013. godine. Kojić, koji je sin srpskog pjevača Dragana Kojića Kebe, iza sebe ima veze s voditeljkom Jelenom Žeželj i manekenkom Ksenijom Vujović. Bivši golman danas je sportski menadžer.

(Prva)

3 komentara

  1. Can I just now say that of a relief to discover somebody who in fact knows what theyre speaking about on the internet. You actually know how to bring a worry to light and earn it essential. Workout . have to check out this and appreciate this side of your story. I cant believe youre not more well-liked since you definitely provide the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com