POTRESNO Vozač grli majku kojoj je upravo pregazio ćerku - Volim Podgoricu

POTRESNO Vozač grli majku kojoj je upravo pregazio ćerku

Vozač kamiona koji je usmrtio petogodišnju djevojčicu pokazao je humanost i saosjećanje dugo grleći njenu majku nedaleko od mjesta gde je uslijed nesrećnih okolnosti pregazio.

Darika Grin stajala je sa svojom bakom na autobuskom stajalištu blizu svoje kuće u Luizijani kada je iznenada izletjela na put.

U tom momentu naišao je kamion, udario je i ona je ostala zaglavljena ispod. Komšije su odmah pritrčale da pomognu nesrećnoj djevojčici koja je vrištala zarobljena ispod kamiona.

– Podizali su kamion, dali su sve od sebe da izvuku malenu Dariku – rekla je komšinica Ela Mej Marfi za “Dejli njuz”.

Drugi komšija opisao je jezivu scenu koja je uslijedila nakon što su uspjeli da oslobode djevojčicu.

– Njena baka ležala je pored nje. Uspjeli smo da podignemo kamion i ona ju je izvukla – priča Šante Eliot koji djevojčici potom davao vještačko disanje i pokušavao da je održi u životu dok ne stigne Hitna pomoć.

Nažalost, Darika je ubrzo proglašena mrtvom u dječjoj bolnici “Kosair”.

Šofer kamiona koji nije vozio brzo i koji neće biti optužen ostao je da se trese na mjestu nesreće.

Nekoliko sati kasnije vratio se i dugo grlio majku djevojčice koju je usmrtio.

Na mjestu nesreće okupio se i veliki broj komšija koje ostavljaju plišane igračke.

– To je sve što sad možemo da uradimo. Ne razumijete zbog čega se neke stvari dešavaju, ali se dešavaju i to je tužno. Jednostavno je tužno – rekao je Fred Hempton.

 

 

1 komentar

  1. I?ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Reading this info So i?m satisfied to convey that I have a very excellent uncanny feeling I found out just what I needed. I so much no doubt will make sure to do not overlook this site and provides it a glance regularly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com