Još 7 dana za biznis ideju - Volim Podgoricu

Još 7 dana za biznis ideju

Nevladina organizacija Mreža za poslovni razvoj, sa UNESCO-vim Centrom za mir i Američkom privrednom komorom, a uz podršku Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada, organizuje takmičenje za najbolju biznis ideju koja će biti nagrađena donatorskim sredstvima. Krajnji rok za slanje biznis ideja je 7. Maj.

Ideje treba slati na e-mail adresu [email protected]

Stručni žiri će odabrati deset najboljih ideja čiji će autori pohađati obuku za pisanje biznis planova, koju će voditi Gi Đoken, izvršni direktor UNESCO-vog Centra za mir nakon čega će se, sredinom maja, održati finale koje će dati pobjednika ovog takmičenja.

Iz Biroa pozivaju sve zainteresovane da prijave svoje biznis ideje i učestvuju u ovom takmičenju. Za sve informacije zainteresovani mogu kontaktirati Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici na telefon 020/226 444.

Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada i „Mreža za poslovni razvoj“ nastavljaju uspješnu saradnju kroz realizaciju i ovog projekata, navodi se u saopštenju.

Podsjećaju da je do sada, u okviru Škole poslovnih vještina organizovan niz veoma korisnih i posjećenih predavanja eminentnih stručnjaka iz mnogih oblasti, poput advokatice Ane Đukanović, glavnog pregovarača sa EU Andrije Pejovića, glavnog ekonomiste Centralne banke Nikole Fabrisa, svjetski poznatog predavača u oblasti liderstva Ričarda Lamba i drugih. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com