One su uspješne, bogate i… šetaju piletinu - Volim Podgoricu

One su uspješne, bogate i… šetaju piletinu

“Piletina se za prste lijepi”, kaže narodna izreka, a potvrđuje i istraživanje – svaka četvrta žena želi vezu sa mlađim muškarcem, svaka peta je to sebi već priuštila, a među njima je i mnogo poznatih dama.

Ljubav ne zna za godine, ali ni za razliku u godinama, to znamo. Međutim, ovo možda niste znali: istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji, kojim je obuhvaćeno 2.000 žena starijih od 40 godina, pokazalo je da je svakoj petoj ispitanici neki drug njene djece “baš sladak”.

Podatak da pravoslavna crkva ima pravilo da je 15 godina razlike između supružnika granica prihvatljivog, ukazuje na to da je oduvijek postojala želja nekog starijeg da bude sa nekim mlađim, i obrnuto.

Istraživanje je pokazalo i da seksualnost nije jedina stvar koja povezuje stariju ženu i mlađeg muškarca, kao i da takve veze imaju žene koje su na neki način neobične: bogate, uspješne u svojim karijerama, iskusne, često se bave umjetnošću ili su javne ličnosti.

To ne čudi, s obzirom na činjenicu da kada je muškarac stariji, ili istih godina sa svojom “izuzetnom” partnerkom, teže podnosi da je ona uspješnija, da više zarađuje, da je popularna… Mlađim muškarcima, s druge strane, takve osobine njihovih partnerki imponuju.

Razlog zašto neke žene biraju partnere koji su mlađi od njih, može biti i taj da su se već nekoliko puta razočarale u ljubav i da više ne žele da investiraju u svoje partnere, već samo u dobru zabavu koju može da im pruži mlad muškarac.

Kao što je Samanta u TV seriji “Sek i grad” jednom rekla svojoj prijateljici Šarlot: “Završila sam sa velikim ljubavima. Vraćam se velikim ljubavnicima”. Jedan od njih bio je Smit Džerod:

Da li zbog seksa ili nečeg drugog, tek mnoge poznate dame šetaju mlađe muškarce.

Najnoviji primjer je pjevačica Severina (42) koja je nedavno objelodanila vezu sa fudbalerom fudbalerom Igorom Kojićem koji je od nje mlađi 15 godina.

Madona (56) ovih dana na Instagramu objavljuje fotografije mlađanog manekena Andrea Denvera (24), ali joj to nije prvi mlađi muškarac nakojeg je bacila oko. Gaj Riči, sa kojim je bila u braku, je deset godina mlađi od nje, a prvi dečko nakon razvoda – Isus Lus, imao je čak 20 godina manje do kraljice popa.

Sem Tejlor Vud (48) i Eron Džonson (24) su u braku već šest godina i imaju dvije ćerke. Glumica Đina Dejvis (59) i hirurg Reza Džarahi (44) su takođe u braku i imaju troje dece.

Hadji Klum (41) se odmah nakon razvoda od Sila, zaljubila u mladog trgovca umjetničkim predmetima, Vita Šnabela (28).

Isto je uradila i Šeron Stoun (57), koja se mlađim muškarcima okrenula nakon dva propala braka sa muškarcima koji su bili stariji od nje. Prvo je bila u vezi sa manekenom koji imao samo 27 godina, a sada je u vezi sa glumcem i rediteljem Dejvidom de Luisom (43).

(mondo.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com