Zašto Dženifer Aniston izgleda tako dobro - Volim Podgoricu

Zašto Dženifer Aniston izgleda tako dobro

Tajne dobrog izgleda holivudskih diva oduvijek su privlačile javnost. Svi volimo da znamo trikove kojima pribjegavaju atraktivne poznate dame kako bi prošetale crvenim tepihom u savršenom izdanju.

Ipak, slučaj Dženifer Aniston bi možda mogao da vas razočara, jer tajne njene dobre linije nije u dijeti, već u načinu života.

Atraktivna 46-godišnja ljepotica kaže da već godinama ima pet obroka dnevno, kao i da svakog dana vježba, ali ne satima, već pet minuta. Ipak od ove dnevne rutine ne odstupa gotovo nikad.

Njen lični trener, Kejti Keler, kaže da ne vjeruje u brojanje kalorija i da Džen jede pet manjih i dobro nutritivno izbalansiranih obroka dnevno.

– Svoje klijente savjetujem da uvijek imaju spremne obroke za ponijeti, kako ne bi došli u situaciju da pojedu napolju nešto što ne bi trebalo. Dženifer nikada ne pojede sama cijelo pakovanje kolačića ili čokolade, ali ni ne dovodi sebe u takvu situaciju – objašnjava Kelerova koja je sarađivala i sa Džulijom Roberts, Mišel Fajfer, Klaudijom Šifer i Kim Kardašijan.

Ona je istakla da Dženifer Aniston za doručak često jede kajganu sa ljutom papričicom, a ribu i salatu za ručak. Za užinu obično gricka čia semenke, crnu čokoladu ili goji bobice.

– Ipak, njen sjajan izgled odraz je i njenog duhovnog rada na sebi. Uz opuštanje i meditaciju, ona postiže da bude relaksirana, a njen um slobodan. Kada je čovjek pod stresom, tada i djeluje umorno i starije – objapšnjava Kejti Keler.

(Blic Žena)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com