FILMSKA POTJERA: Ostavio auto pa trčeći bježao od policije! U trku se uključili i građani - Volim Podgoricu

FILMSKA POTJERA: Ostavio auto pa trčeći bježao od policije! U trku se uključili i građani

Veoma zanimljiv događaj dogodio se juče poslije podne u Novom Sadu, čemu su svjedoci mnogobrojni građani ovog grada, koji su posmatrali kako čovjek biježi a policija juri za njim.

Naime, u redovnoj saobraćajnoj kontroli, gdje su saobraćajci uočioli da vozač nije vezan sigurnosnim pojasom, preko puta Merkatora zaustavili automobil „Astra“.

Saobraćajac se obratio vozaču tražeći dokumentaciju, a dobio je odgovor da nema ništa kod sebe. Čovjek iz auta govori  im neke podatke o sebi. U automobilu se nalazila i djevojka na suvozačevom mjestu. Policajac moli djevoku da izađe napolje. Ona izlazi daje svoju ličnu kartu, a na pitanje ko je on ona daje podatke.

“Policajac se vraća do auta i pita vozača, koji inače, ima longetu na ruci, da kaže svoje podatke. On im govori, ali sasvim različite od djevojke. Provjerom njegovih podataka utvrđeno je da takva osoba i ne postoji”, saznaje Kurir, od izvora bliskog istrazi.

Nakon, toga policajac je zamolio vozača da izađe, a djevojci saopštava da će on biti odveden do policijske stanice radi utvrđivanja identita i da će ga vratiti. Kada je vozač to čuo, rekao je policajcu da samo da djevojci mobilni telefon, a onda kreće u bjekstvo.

“Ne gledajući da li ima kola ili ne, on pretrčava Bulevar cara Lazara, bježi u garaže Merkatora. Policajac takođe počinje da juri za njim, jer nije imao vremena da ga kolima juri. Računao je da će on stati. Međutim, bjegunac trči od garaža Merkatora, prema bulevaru Oslobođšenja, odatle prema ulici Narodnog fronta, dr Ive Ribara prema ulici Boško Buha”, kaže izvor lista.

Policajac ne odustaje od potjere za njim. U tom trenutku nailazi automobil crni pasat rumskih tablica, koji policajac zaustavlja, ulazi kod njega i govori mu da vozi jel juri bjegunca.

“Građanin Nenad Živanović (33) iz Novog Sada, kaže policajcu da mu je drago da i on učestvuje u toj potjeri i da ne može da shvati kako se lica usude da bježe. Kada već nisu mogili kolima, policajac izlazi, ali za njim i građanin Nenad, koji zajedno sa policajcem juri prema osobi koja bježi. Maltene u isto vrijeme stižu ga i policajac i hrabri građanin Nenad”,  objašnjava izvor.

Međutim, bjegunac počinje da daje nevjerovatan otpor, maltene rvajući se i sa policajcem i građaninom. Uspjeli su ipak da ga savladaju, a u to vrijeme stigle su i druge policijske patrole.

“Utvrđeno je da se radi o Predragu Ć. (41) iz Ćuprije, koji živi u Novom Sadu. Nakon toga je utvrđeno da on uopšte nema položenu kategoriju, da je vozio kola kojima je istekla naljepnica o registraciji, nije posjedova ličnu kartu, nije bio vezan pojasom, jel na svu sreću gde je zaustavljen postoje video kamere, tako da je sve viđeno.  Nakon odvođenja u policijsku stanicu, Predrag je u skraćenom postupku odveden kod sudije za prekršaj,e koji mu je izrekao kaznu sve ukupno 111.600 dinara, kao i isključenje iz saobraćaja. Predrag nije imao, ilio nije želio da plati, tako da je odveden u klisanski zatvor”, objašnjava  izvor, dodajući da djevojka koja je bila sa Predragom u kolima je inače, zaključala kola ostavila ih i otišla.

Kada su ga pitali zašto je bježao, Predrag je rekao da ne zna ni on sam.

“Znam da su kazne za se prekršaje koje imam velike, pa mislim da sam zbog toga odlučio da bježim”, rekao je Predrag, koji inače ima dosije u policiji, krađe, nasilništvo i drugo.

Saobraćajna policija koja je praznik rada bukvalkno provela jureći za drskim vozačem zahvalila jee građanima koji su ih upućivali gdje bježi i koji su ih podržavali da ga uhvate, a posebno se zahvaljuju građaninu Nenadu Živanoviću, prenosi Kurir.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com