Kako izgledaju najluđi kreveti

Otprilike trećinu života provedemo spavajući, a zašto si onda za spavanje ne bi priuštili neki ludi i neobični krevet koji je pri tome ugodan i podstiče bolji san?

Ovi su kreveti zaista neobični, neki od njih baš i ne izgledaju previše udobno, ali jedno je sigurno – tvoja soba s jednim od ovih krevetaca izgledala bi potpuno unikatno.

Hamburger krevet

Za sve ljubitelje brze hrane koji se svojom omiljenom hranom žele okružiti čak i kad spavaju: tu je hamburger krevet! Osim što izgleda jako udobno i ogromno, svakako je i reprezentativni ukras koji neće ostati nezapažen, ma koga pozvao/la na prenoćište. Kayla Kromer dizajnirala je krevet tako što je kupila obični okrugli madrac i sama nadogradila sve ostalo. Krevet je širok oko 2,5 metara u prečniku, a visok oko jedan metar.

Krevet knjiga

Za sve ljubitelje knjige koji vole čitati u krevetu nudi se još luđa stvar: možete čak i spavati u knjizi! Dizajnirao ga je Yusuke Suzuki, a sastoji se od dva kreveta koji su u sredini odvojeni. Svaka je “stranica” knjige opremljena zasebnim madracem i jastucima. Krevet knjiga može se i “zaklopiti” pa onda dobijete super dnevnu igraonicu.

Krevet ogromno gnijezdo

Voliš li ptičice? Jesi li ikad razmišljao/la kako je to spavati u gnijezdu? Postoji šansa da saznaš! Dizajneri Merav Eitan i Gaston Zahr osmislili su ovo umjetničko djelo. Ogromno gnijezdo krevet (The Giant Birdsnest Bed) izloženo je na izložbi “Green Garden Exhibition” koja je bila posvećena “uzgoju” novih ideja.

Mreža “hammock” krevet

Super stvar viseće mreže kreveta je lagano ljuljuškanje koje umiruje i uspavljuje. Krevet visi na lancima pa je odlično rješenje ako želiš uštedjeti na prostoru poda ili si olakšati čišćenje i usisavanje ispod kreveta. Ako ne želiš ležati i spavati u mreži, skraćivanjem pozadinskih lanaca možeš ga pretvoriti u viseći kauč. Kul!

Loptice krevet (Feel Delux)

Ovaj se ludi krevet sastoji od 120 loptica koje služe kao jastučići, a u potpunosti se prilagođavaju tvome tijelu i potrebama (najdražem položaju u kojem spavaš i sl.). Ludnica!

Krevet na sprat i kauč u jednome: DOC sofa

DOC sofa se pretvara iz kauča za dnevne potrebe u krevet na spravat za potrebe spavanja. Transformersi u spavaćoj sobi!

Krevet ‘fetus položaj

Ovo je najveća ludnica od svih – krevet koji imitira fetus položaj u kojem voli spavati najveći broj ljudi. Jedino nam se čini da smo nagrabusili ako se u snu okrenemo na drugu stranu ili poželimo ispružiti. Ipak – super fora!

Sviđaju li se tebi ovi ludi kreveti?

(L.B./izvor i foto: awesomeinventions.com)

loading...

Slične Objave

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close