Kejt Midlton se porodila: Kraljevska porodica dobila princezu! - Volim Podgoricu

Kejt Midlton se porodila: Kraljevska porodica dobila princezu!

Vojvotkinji od Kembridža je porođaj morao da bude indukovan, a malena princeza je na svijet došla u istoj bolnici u kojoj su se rodili i njen stariji brat Džordž, kao i otac Vilijam.

Kejt Midlton se porodila i na svijet donijela djevojčicu! Deset dana poslije predviđenog termina, britanska kraljevska porodica i čitava javnost ove ostrvske zemlje slavi današnji dan jer su postali bogatiji za još jednog princa/princezu!

Vojvotkinji od Kembridža je porođaj morao da bude indukovan, a malena princeza je na svijet došla u istoj bolnici u kojoj su se rodili i njen stariji brat Džordž, kao i otac Vilijam.

Mama i beba, čija je porođajna težina skoro četiri kilograma, odlično se osjećaju, a svi članovi kraljevske porodice su presrećni zbog dolaska male princeze, čije ime još uvijek nije poznato javnosti. Kako je potvrđeno iz bolnice, tata Vilijam je prisustvovao porođaju.

Kejt Midlton i princ Vilijam sa princom Džordžom; foto: Profimedia
Kejt Midlton i princ Vilijam sa princom Džordžom; foto: Profimedia

Inače, i princ Džordž, koji je rođen 22. jula 2013. godine, je “kasnio” tri dana, jer je na svijet došao nakon predviđenog termina. Neki smatraju da je za to “odgovoran” pun Mjesec, jer se plodova voda pod njegovim uticajem ponaša poput plime i osjeke. Kada se Kejt prvi put porodila, bio je upravo pun Mjesec te večeri.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com