Preminula supruga Rija Ferdinanda: “Ostao sam bez moje srodne duše!” - Volim Podgoricu

Preminula supruga Rija Ferdinanda: “Ostao sam bez moje srodne duše!”

Supruga fudbalera Kvins Park Rendžersa Ria Ferdinanda, Rebeka, preminula je u noći između petka i subote posle kraće bolesti.

Bivši reprezentativac Engleske oglasio se putem zvaničnog sajta kluba i poslao emotivnu poruku.

– Ostao sam bez srodne duše. Rebeka, moja divna supruga, preminula je posle kraće bitke sa rakom u londonskoj Rojal Mardsen bolnici. Bila je nevjerovatna majka, puna ljubavi za naše troje djece. Nedostajaće nam kao supruga, sestra, tetka, ćerka i unuka. Živjeće u našem sjećanju, kao vodič i inspiracija. U svoje, ime svojih i Rebekinih roditelja, želio bih da se zahvalim svim članovima porodice, prijateljima i ljudima u klubu što su bili uz nas u ovim teškim danima, nedjeljama i mjesecima. Volio bih i da iskažem duboku zahvalnost stručnjacima u Rojal Marsdenu, njihovi nadljudski napori da se Rebekin sve kraći život produži neće biti zaboravljeni. Bol naše porodice je beskrajan, zamolili bismo sve da poštuju našu privatnost – poručio je Rio Ferdinand.

(24 sata)

1 komentar

  1. An intriguing discussion will be worth comment. I think that you need to write much more about this topic, it will not be a taboo subject but usually folks are too little to communicate in on such topics. To the next. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com